Den populære vegetarisk frikadelle falafel er normalt lavet af kikærter eller hestebønner og krydres gerne med bl.a. persille og hvidløg. Falafel er meget udbredt i Mellemøsten, men har langsomt overtaget hele verden, skriver MigOgKbh.dk.

Og faktisk er der folk, der går så meget op i tekstur, kvalitet og smag, at der afholdes VM i falafel. Og for andet år i træk er det en københavnsk restaurant, der løber med prisen som verdens bedste af sin slags.

Sidste år vandt Yusef Houji fra Nordisk Falafel på Østerbro. Han stillede dog ikke op i år, da han var en af fire dommere i konkurrencen.

Årets VM er lige blevet afgjort i Malmø og her løb Ali Abdullah og Hazim El-Yahya fra Ahaaa Arabic Cuisine med prisen ‘International Falafel Award™ 2019’ i konkurrence med 14 andre finalister.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne