Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Den populære vegetarisk frikadelle falafel er normalt lavet af kikærter eller hestebønner og krydres gerne med bl.a. persille og hvidløg. Falafel er meget udbredt i Mellemøsten, men har langsomt overtaget hele verden, skriver MigOgKbh.dk.
Og faktisk er der folk, der går så meget op i tekstur, kvalitet og smag, at der afholdes VM i falafel. Og for andet år i træk er det en københavnsk restaurant, der løber med prisen som verdens bedste af sin slags.
Sidste år vandt Yusef Houji fra Nordisk Falafel på Østerbro. Han stillede dog ikke op i år, da han var en af fire dommere i konkurrencen.
Årets VM er lige blevet afgjort i Malmø og her løb Ali Abdullah og Hazim El-Yahya fra Ahaaa Arabic Cuisine med prisen ‘International Falafel Award™ 2019’ i konkurrence med 14 andre finalister.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025