Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Siden Vivi Schou og Henrik Pedersen annoncerede, at 14. december 2019 ville blive sidste åbningsdag, har der været kamp om bordene, skriver SN.dk.
”Vi har haft udsolgt i de seneste seks uger. 1112 har stået på venteliste. Det giver egentlig én lyst til at fortsætte, men vi kan ikke”, sagde Henrik Pedersen.
Beslutningen er truffet. Efter 30 år i en hård branche er det slut med at drive den anmelderroste og prisvindende toprestaurant, som har budt på mange store spiseoplevelser, og som har givet Vordingborg ubetalelig reklame.
Vivi Schou og Henrik Pedersen trækker frivilligt stikket, mens legen er god. Hun er 60 år, han 65. Ingen af dem lægger skjul på, at kroppen gør ondt, når de står ud af sengen. Fremover skal kræfterne bruges på Babette Catering og på Café Oscar i Vordingborgs nordhavn.
Tirsdag var der reception på restauranten.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024