Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Siden Vivi Schou og Henrik Pedersen annoncerede, at 14. december 2019 ville blive sidste åbningsdag, har der været kamp om bordene, skriver SN.dk.

”Vi har haft udsolgt i de seneste seks uger. 1112 har stået på venteliste. Det giver egentlig én lyst til at fortsætte, men vi kan ikke”, sagde Henrik Pedersen.

Beslutningen er truffet. Efter 30 år i en hård branche er det slut med at drive den anmelderroste og prisvindende toprestaurant, som har budt på mange store spiseoplevelser, og som har givet Vordingborg ubetalelig reklame.

Vivi Schou og Henrik Pedersen trækker frivilligt stikket, mens legen er god. Hun er 60 år, han 65. Ingen af dem lægger skjul på, at kroppen gør ondt, når de står ud af sengen. Fremover skal kræfterne bruges på Babette Catering og på Café Oscar i Vordingborgs nordhavn.

Tirsdag var der reception på restauranten.

Flammen henter svensk landechef til ekspansion

Kædens svenske væksteventyr er rykket tættere på virkelighed, efter at ny profil er hentet ind til at stå i spidsen for ekspansionen. Flammen oplever samtidig rekordresultater og vil også åbne flere restauranter i Danmark.

Log ind