Akademiet Bocuse d’Or Danmark endnu en gang har indgået en aftale med Rasmus Kofoed om, at han skal være coach for den danske kandidat og hermed for Ronni Vexøe Mortensen ved Bocuse d’Or 2020-2021.

Rasmus Kofoed og Ronni Vexøe Mortensen kender hinanden ganske godt og igennem mange år. De har arbejdet sammen på d’Angleterre, og siden blev Ronni udlært fra Geranium (dengang restauranten lå i Kongens Have), hvor han i dag er souschef. Ronni var også assistent for Rasmus Kofoed, da han vandt sølv ved Bocuse d’Or i 2007, og han var en del af Kenneth Toft-Hansens team i månederne op til finalen i Lyon i januar i år.

”Ronnis styrker er, udover et stort talent, at han ved, hvad han går ind til, og at han står godt imod pres. Han lader sig ikke presse af forventninger og af at folk observerer ham på nært hold, at der er kameraer osv. Generelt er han fokuseret og rolig, hvilket er nogle gode egenskaber,” siger Rasmus Kofoed.

Rasmus Kofoed må i øvrigt vinke farvel til ikke bare Ronni Mortensen men til to souschefer i forbindelse med det kommende Bocuse d’Or. Geraniums estiske souschef Arthur Kazaritski skal repræsentere værtslandet Estland ved den europæiske kvalifikationsrunde, men som Kofoed siger, så kan han om nogen ikke fraråde dem at deltage:

”Jeg er stolt af, at der er to kokke fra Geranium, der skal afsted, og jeg håber, at de klarer det godt begge to, men nu har jeg valgt at være coach for Ronni og for Danmark, så det er der jeg står,” siger han.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne