Helsingør Kommunes direktør Kim Jørgensen kan oplyse, at det er selskabet Frederiksberg Hallens Restaurant, der fra 1. januar overtager driften af Kulturværftets Spisehus, og får virksomhedsoverdraget en stor del af de nuværende kommunalt ansatte medarbejdere, skriver Frederiksborg Amts Avis.

Frederiksberg Hallens Restaurant er et selskab, der er ejet af kokkene Michael Thalbitzer Thiberg og Henrik Ravn, der over årene har opbygget en kæde af restauranter og caféer i form af Østerbro Madhus, Bakkens Perle og Restaurant Staldknægten. Heraf er Østerbrohuset, som huser Østerbro Madhus, et lokalt kommunalt kultur- og idrætshus.

”Vi glæder os selvfølgelig over, at vi er blevet udvalgt, og vi har selvfølgelig en masse idéer til, hvordan vi kan skabe et spisested, der kan tilbyde god mad morgen, middag og aften, og vi selvfølgelig også satse på servering udenfor på kajen”, siger Rasmus Gundelund Nielsen, der er salgs- og marketingchef for Frederiksberg Hallens Restaurant.

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne