Mette Hvarre Gassner er blevet interviewet af Modemagasinet IN, og her fortæller hun om planerne for Michelinrestauranten Ti Trin Ned.

”I den forretningsplan, vi tilbage i 2001 afleverede til banken, skrev vi, at Ti Trin Ned skulle være en af de bedste restauranter i Danmark. Det er stadig målet. Men også - og det var vigtigt dengang, men er næsten endnu mere vigtigt i dag - at det skal være en god arbejdsplads. Både min mand, Rainer, og jeg har været steder, hvor der ikke var rart at være. Jeg har altid godt kunnet lide, at der i køkkenet er kontant afregning. Jeg synes ikke, det er hårdt at få et nej eller en irettesættelse, men jeg synes, det er hårdt at gå i en stemning, hvor folk er sure og sladrer i krogene. Det kan jeg ikke fordrage. Så vil jeg hellere have, at der bliver slået i bordet og sagt tydeligt fra, for man kan sagtens være kontant på en ordentlig måde”, fortæller hun.

Tre nye restauranter fordoblede København Zoos madsalg i 2019

I 2019 havde Københavns zoologiske have godt halvanden million gæster. Det er det højeste antal gæster nogensinde - og 350.000 flere end i 2018, som også var et rekordår for haven. Det oplyser København Zoo i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

”Hotel” er åbnet i København: Ny vinbar sælger vin pr. gram

Ottos Hotel er, på trods af navnet, ikke et hotel. Det har det dog været. Bygningens lange historie har været vidt omkring, blandt andet brygger, en sadelmager og en øltapper har boet her og altså også et hotel med det navn, som nu bliver så smukt genbrugt, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne