Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Mette Hvarre Gassner er blevet interviewet af Modemagasinet IN, og her fortæller hun om planerne for Michelinrestauranten Ti Trin Ned.
”I den forretningsplan, vi tilbage i 2001 afleverede til banken, skrev vi, at Ti Trin Ned skulle være en af de bedste restauranter i Danmark. Det er stadig målet. Men også - og det var vigtigt dengang, men er næsten endnu mere vigtigt i dag - at det skal være en god arbejdsplads. Både min mand, Rainer, og jeg har været steder, hvor der ikke var rart at være. Jeg har altid godt kunnet lide, at der i køkkenet er kontant afregning. Jeg synes ikke, det er hårdt at få et nej eller en irettesættelse, men jeg synes, det er hårdt at gå i en stemning, hvor folk er sure og sladrer i krogene. Det kan jeg ikke fordrage. Så vil jeg hellere have, at der bliver slået i bordet og sagt tydeligt fra, for man kan sagtens være kontant på en ordentlig måde”, fortæller hun.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Styrk din ESG-rapportering med ESG Monitor
05-12-2025
PRESSEKLIP
-
Vejle får nyt hotel med 87 værelser
05-12-2025
-
Udeblivelser koster københavnsk restaurant 150.000 kr.
05-12-2025
-
Danske Hoteller fejrer 35 år med fokus på lokal forankring
05-12-2025
-
Ny aftale med Forsvaret sikrer fremtiden for Aarhus Airport
05-12-2025
-
Nordsjællandsk grillkæde åbner nyt spisested
05-12-2025
-
Politikere drømmer om festivalplads og kæmpearena i København
05-12-2025
-
Ny formand skal styrke madkulturen i Danmark
05-12-2025
-
Delte meninger om autocampere i turismeerhvervet
05-12-2025