Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Mette Hvarre Gassner er blevet interviewet af Modemagasinet IN, og her fortæller hun om planerne for Michelinrestauranten Ti Trin Ned.

”I den forretningsplan, vi tilbage i 2001 afleverede til banken, skrev vi, at Ti Trin Ned skulle være en af de bedste restauranter i Danmark. Det er stadig målet. Men også - og det var vigtigt dengang, men er næsten endnu mere vigtigt i dag - at det skal være en god arbejdsplads. Både min mand, Rainer, og jeg har været steder, hvor der ikke var rart at være. Jeg har altid godt kunnet lide, at der i køkkenet er kontant afregning. Jeg synes ikke, det er hårdt at få et nej eller en irettesættelse, men jeg synes, det er hårdt at gå i en stemning, hvor folk er sure og sladrer i krogene. Det kan jeg ikke fordrage. Så vil jeg hellere have, at der bliver slået i bordet og sagt tydeligt fra, for man kan sagtens være kontant på en ordentlig måde”, fortæller hun.

Nimb Hotel anerkendes med flere priser

Det københavnske hotel Nimb har modtaget både international gæstepris, Michelin-nøgle og en national titel som Danmarks bedste boutiquehotel. Direktør Maria Oldenbjerg glæder sig over opmærksomheden.

d’Angleterre hædret med to Michelin nøgler

Luksushotellet d’Angleterre i København modtager international anerkendelse for sin ekstraordinære gæstfrihed. MICHELIN Guiden har netop tildelt d’Angleterre to MICHELIN-nøgler – en udmærkelse, der gives til verdens mest bemærkelsesværdige hoteller.

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef til Gram Slot

Ny hoteldirektør og ny køkkenchef skal løfte Gram Slot til næste niveau. Med ansættelsen af erfarne profiler investerer slottet i et helhedsorienteret gæsteunivers med fokus på lokale råvarer og oplevelser.

Log ind