Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Burgerrestauranterne og -barer ligger tæt i de større byer, og udefra betragtet synes markedet allerede mættet, skriver Jyllands-Posten Aarhus. Qasem Ziar, stifter af Burger Shack, tror dog på fortsat ekspansion.
”Vi adskiller os ved, at vi bygger på nogle stærke værdier som økologi, dyrevelfærd og bæredygtighed. Forbrugerne bliver stadig mere bevidste, og vi står inde for, at man kan spise her med god samvittighed,” forsikrer han.
Egentlig var det ikke meningen, at der skulle være mere end een restaurant. Men meget hurtigt voksede interessen, og i dag tæller kæden i alt 15 restauranter. Ud over Aarhus i København, Odense, Aalborg, Herning, Horsens, Vejle, Kolding og Randers. I Aarhus er der siden åbnet en Burger Shack i Jægergårdsgade og på Trøjborg. Senere på måneden åbner kædens fjerde Aarhus-restaurant i Skolegade. Endnu en restaurant ventes at åbne i Veri Center næste år, hvor yderligere fem åbninger - heraf to i København - desuden er planlagt.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA til TV2 Kosmopol: Turismen sætter gang i beskæftigelsen
01-07-2025
-
Når hedebølgen rammer…
01-07-2025
PRESSEKLIP
-
Tilmeldingen til Danish Travel Awards 2025 er åbnet
01-07-2025
-
Bakken klar med ny administrerende direktør
01-07-2025
-
Hotel Koldingfjord udvider
01-07-2025
-
Brøndums Hotel solgt til dansk hotelkoncern
01-07-2025
-
Legoland får rekordhøj omsætning
01-07-2025
-
Britisk medie har kåret de 10 smukkeste byer i Danmark
01-07-2025
-
Rox Resort har fundet sit personale
01-07-2025