Den store internationale rejseportal Big 7 Travel et bud på, hvor man finder de bedste burgere i Danmark. De har haft en burger-tester rundt i hele landet, og har på den baggrund fundet frem til sine favoritter, skriver MigOgKbh.dk.

Mediet kårer følgende top 5 i Danmark:

Gasoline Grill (København)

The Burger Shack (København og flere byer)

Burger Anarchy (Odense)

Tommi’s Burger Joint (København)

Bronx Burger Bar (Roskilde)

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Endnu en fornem pris til berømt slot

Adeler-navnet er tæt knyttet til Dragsholm Slots historie, fra Cort Adeler, der var dansk-norsk søofficer og ikke mindst hans efterkommer Frederik Christian Adeler, der genopbyggede slottet i 1697, hvor slottet blev genskabt som et unikt barokslot, og i 1785 blev slottet omdøbt til Adelersborg indtil lensbaron Georg Frederik Otto Zypten-Adeler i 1868 genoptog brugen af navnet Dragsholm Slot, skriver SN.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne