Søndag eftermiddag udbrød der brand i den historiske danske kro Støvlet Katrines Hus i Sorø. Ifølge TV2 Øst er kroen dog reddet, og branden er blevet slukket efter flere timers hårdt arbejde af Vestsjællands Brandvæsen.

”Der er lige nu en kraftig røgudvikling. Ingen personer er kommet til slemt til skade, men to personer er kørt en tur på hospitalet til tjek for røgforgiftning”, siger vagthavende Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet søndag eftermiddag.

Ifølge ejeren af Støvlet Katrines Hus, Lars Hagen Mortensen, opstod branden i restaurantens køkken, men det vides endnu ikke, hvordan branden opstod. Han er dog glad for, at restauranten holdt lukket, da branden pludselig opstod.

Nordsjællandsk kro skal udvides til hotel med 56 værelser

I april 2019 henvendte selskabet Føniks ved Peter og Jesper Djørup sig til Furesø Kommune, da de ønskede at udvide og ombygge Bregnerød Kro i Farum til hotel. De overtog for nylig ejendommen for 8,5 millioner kr., skriver Byensejendom.dk.

Tre år efter branden på Svinkløv: Hoteller vil stille større krav til sig selv

Det kom som et chok midt i den mørke nat, da det 81 år gamle Svinkløv Badehotel for præcis tre år siden pludselig stod i flammer og på få timer brændte ned til grunden. Siden har der ikke mindst på de ældre hoteller været stort fokus på at øge brandsikkerheden, men det kniber med konkrete tiltag fra politisk side.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne