Søndag eftermiddag udbrød der brand i den historiske danske kro Støvlet Katrines Hus i Sorø. Ifølge TV2 Øst er kroen dog reddet, og branden er blevet slukket efter flere timers hårdt arbejde af Vestsjællands Brandvæsen.

”Der er lige nu en kraftig røgudvikling. Ingen personer er kommet til slemt til skade, men to personer er kørt en tur på hospitalet til tjek for røgforgiftning”, siger vagthavende Stefan Jensen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet søndag eftermiddag.

Ifølge ejeren af Støvlet Katrines Hus, Lars Hagen Mortensen, opstod branden i restaurantens køkken, men det vides endnu ikke, hvordan branden opstod. Han er dog glad for, at restauranten holdt lukket, da branden pludselig opstod.

Vandhullet tørrer ud: Krostuen lukker

Det er både en del af Hotel Vildbjergs sjæl og dna, der bliver fjernet, når krostuen lukker for sidste gang 18. januar, skriver Herning Folkeblad.

Efter 13 år med til salg-skilt: Endelig ny ejer af kro

Efter 13 år er det endelig lykkedes Anne-Lise og Ib Jørgensen at finde en køber til deres livværk, Brobyværk Kro. Nu er der skrevet under på papirerne, og 15. februar er den snart 400 år gamle kro i hænderne på storgartneren Claus Feldborg, som vil fortsætte krodriften, skriver Fyens.dk.

Gammel kro lukker

Smakkerup Kro uden for Kalundborg har haft sin sidste servering under de nuværende ejere. Det skriver sn.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne