Der var stor glæde på Dansk Røde Kors’ Herberg for Kvinder i Hvidovre, da Danhostel i dag kom forbi med masser af lunt vinterstrik til herbergets kvinder. Donationen er et resultat af kampagnen Strik for en sag, som Danhostel lancerede på alle sine 63 hostels tidligere på året.

Her opfordrede man både gæster og medarbejdere på de forskellige hostels til at gribe strikkepindene og være med til at strikke halstørklæder, huer, vanter mv. det hele med det gode formål at donere de mange strikkede effekter til mennesker med særlige behov. Strik for en sag kampagnen er blot en af de mange aktiviteter, som Danhostel i år har implementeret i forbindelse med deres engagement og arbejde med FN’s Verdensmål.

Ideen og initiativet om at støtte Strik for en sag, kommer fra værtsparret på Danhostel Skagen, Tove Therp og Rolf Hauge. Tove har gennem hele livet været en flittig og dygtig ”strikker”, så at gå ind i arbejdet med at strikke til et godt formål, kom helt naturligt, da man på Danhostel Skagen tidligere på året drøftede, hvilke lokale initiativer, man kunne iværksætte i forbindelse med stedets arbejde med FN’s Verdensmål.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne