Er du en lille eller mellemstor virksomhed, og vil du lære mere om, hvordan du reducerer madspild? Så udbyder Hotel- og Restaurantskolen i Valby et nyt forløb.

Som deltager skal du afsætte cirka tre dage til forløbet, som består af et besøg fra Hotel- og restaurantskolen hos virksomheden, to dages kursus og et afsluttende besøg.

Forløbet henvender sig primært til køkkenpersonalet, men alle personalegrupper i virksomheden vil blive inddraget.

Sted: Hos virksomheden og på Hotel- og Restaurantskolen

Tilmeldingsfrist: Senest 12. december 2019

Forløbet er en del af temasporet om madspild i projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0, og afholdes af Københavns Kommune i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen. 

Allerede med i Bæredygtig Bundlinje 2.0? 

Tilmeld dig forløbet her

Ikke med endnu? 

Ansøg om at deltage i Bæredygtig Bundlinje 2.0 her

Læs mere her.

Turismens Vækstråd: Bæredygtig turisme sker i fællesskab

Regeringen har høje ambitioner for den grønne omstilling i Danmark. I 2030 skal vi have nedbragt CO2-udledningen med 70 pct. Men hvordan får vi sikret en bæredygtig turismedagsorden, således at det bliver en fordel og ikke bliver en økonomisk byrde for det danske turisme- og oplevelseserhverv at bidrage til den grønne omstilling?

HORESTA diskuterede erhvervets mærkesager med medlemmer af Europa-Parlamentet

En stor del af erhvervets rammevilkår afgøres ved den politik, der kommer fra Christiansborg, men indflydelsen fra Europa-Parlamentet og Bruxelles er også af afgørende betydning for hotellerne og restauranternes virke. Derfor er HORESTA en del af den fælleseuropæiske hotel- og restaurantorganisation, HOTREC, hvor HORESTAs formand Jens Zimmer Christensen også sidder for bordenden.

Slut med gratis bæreposer

Snart er det slut med de tynde plastikposer til pizzaæskerne, og når du vil have en bærepose i butikkerne, så kommer det til at koste mindst fire kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne