Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Er du en lille eller mellemstor virksomhed, og vil du lære mere om, hvordan du reducerer madspild? Så udbyder Hotel- og Restaurantskolen i Valby et nyt forløb.

Som deltager skal du afsætte cirka tre dage til forløbet, som består af et besøg fra Hotel- og restaurantskolen hos virksomheden, to dages kursus og et afsluttende besøg.

Forløbet henvender sig primært til køkkenpersonalet, men alle personalegrupper i virksomheden vil blive inddraget.

Sted: Hos virksomheden og på Hotel- og Restaurantskolen

Tilmeldingsfrist: Senest 12. december 2019

Forløbet er en del af temasporet om madspild i projektet Bæredygtig Bundlinje 2.0, og afholdes af Københavns Kommune i samarbejde med Hotel- og Restaurantskolen. 

Allerede med i Bæredygtig Bundlinje 2.0? 

Tilmeld dig forløbet her

Ikke med endnu? 

Ansøg om at deltage i Bæredygtig Bundlinje 2.0 her

Læs mere her.

People & Culture Manager-uddannelse (Øst)

<b>People & Culture Manager-uddannelse (Øst)</b>
Det første modul vil blive afholdt den 5. februar 2025. De efterfølgende tre moduler vil blive afholdt 7. maj, 26. august og 28. oktober 2025.

People & Culture Manager-uddannelse (Vest)

<b>People & Culture Manager-uddannelse (Vest)</b>
Det første modul vil blive afholdt den 6. februar 2025. De efterfølgende tre moduler vil blive afholdt 8. maj, 27. august og 29. oktober 2025

Log ind