Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

Æg er det næste store hit. Det mener i hvert fald Espresso House-grundlægger Elisabet Eriksson, som regner med at have 100 æggerestauranter globalt inden for de næste fem år under navnet Egg Inc.

Det skriver svenske Food-supply.se ifølge FødevareWatch.dk, der oplyser, at kaffebarsstifteren har brugt afkastet fra salget af Espresso House til at starte den nye forretning. Konceptet består i, – som navnet antyder – at alle retter har æg som hovedingrediens.

"Siden september 2017 har vi arbejdet på at udvikle et innovativt og unikt restaurantkoncept, som tilbyder hurtig og enkel mad, der samtidig er god, sund og miljømæssig smart. Vi tror og håber, at Eggs Inc bliver en international succes," siger Elisabet Eriksson til mediet.

Stjernekok forlader Démodé

Køkkenchef Rasmus Grønbech stopper på Michelin-anerkendte Démodé. Restauranten fortsætter uden ny køkkenchef i første omgang.

Log ind