Tv-kokken Anh Lê er fortid som direktør og ejer af kæden LêLê. Det fremgår af erhvervsstyrelsens hjemmeside, skriver Ekstra Bladet.

I stedet er tøjmillionæren Per Ulrik Andersen nu eneejer af restaurantkæden, der gennem de seneste måneder har været i vælten, efter selskabet bag blev erklæret konkurs og kort efter genopstod. Kæden er bygget op af familien Lê. Anh Lê har været LêLê-kædens ansigt uadtil, når hun har optrådt på Go’morgen-TV, eller hun har holdt foredrag om, hvad hun beskriver som ’kvinder, samfund og ansvar.’

Selskabets ledelse begærede 15. oktober selskabet konkurs.

Undervejs er Kammeradvokaten gået ind i sagen på baggrund af Gældsstyrelsen, der har et krav i konkursboet på 3,9 millioner kroner. Statens advokat vil have undersøgt, om de gode dele af konkursboet er blevet solgt for billigt til det nye selskab

Har du fået læst?

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne