Ejeren af den spritnye restaurant Potten og Panden i Aalborg vil godt indrømme, at det er lidt af en tilfældighed, at den findes. Søren Schack Hansen, som også ejer Café K, havde nemlig oprindeligt helt andre planer, skriver Randers Amtsavis.

Han var nemlig taget til Aalborg for at lede efter lokaler til at udvide Café K-konceptet til den nordjyske storby. Lidt skuffet måtte han vende snuden mod Randers med uforrettet sag. Så kom han pludselig til at snakke med de venner, der havde været med på Aalborgturen, om at lave en dansk restaurant i lokalerne i Niels Ebbesens hus.

Det viste sig, at ejerne af det daværende Niels Ebbesens Spisehus, Claus og Kristina Klit, var helt klar til at sælge. Tre dage efter havde Søren Schack Hansen købt restauranten med overtagelse fra 1. november.

”Det var lidt et impulskøb”, siger han med et grin.

Læs hele historien her.

Forvandling fra tog til restaurant er i fuldt sving

Der arbejdes ihærdigt på at forvandle de to MR-togsæt i Sporbyen Scandia til restaurant og festlokaler. En lille hård, men særdeles stabil kerne på 10-12 frivillige tidligere togfabrikmedarbejdere, sætter en ære i at arbejde på sagen, skriver Randers Amtsavis.

Stor interesse for street food i Randers

Da nyheden om, at Randers Street Food ville blive til virkelighed blev bragt for nogle måneder siden, blev der travlt hos Nicolai Michaelsen og de øvrige samarbejdspartnere bag ideen. Det skriver Randers Amtsavis ifølge Fødevarewatch.dk.

VisitAarhus: ”Turister er hylende ligeglade med kommunegrænser”

Himmelbjerget, Randers Regnskov og Mønsted Kalkgruber bliver en del af Visitaarhus’ fremtidige markedsføring af Aarhus-området. Flere kommuner er kommet ind under destinationsselskabet, og andre er på vej ind i den fælles indsats for at lokke flere turister til det østjyske område, skriver Jyllands-Posten.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne