19-årige Magnus Rosendahl skal snart vise, at han er verdens bedste kokkeelev, når WorldSkills løber af stablen i Rusland, skriver Fagbladet 3F.

I Rusland har Magnus fire dage til at bevise, at han er verdens bedste. På de fire dage skal han lave fire forskellige retter, som han har kunnet øve på hjemmefra ud fra en råvarerliste, han har fået tilsendt. Dog indgår der et hemmeligt hovedelement i hver ret, som han først får at vide, to dage inden konkurrencen begynder.

”På tredjedagen skal jeg for eksempel lave en ret med et hemmeligt stykke fisk, så jeg har været nødt til at forberede mig på forskellige slags fisk, og så har jeg trænet saucen og de andre elementer hjemmefra”, forklarer Magnus Rosendahl.

Læs hele historien her.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne