19-årige Magnus Rosendahl skal snart vise, at han er verdens bedste kokkeelev, når WorldSkills løber af stablen i Rusland, skriver Fagbladet 3F.

I Rusland har Magnus fire dage til at bevise, at han er verdens bedste. På de fire dage skal han lave fire forskellige retter, som han har kunnet øve på hjemmefra ud fra en råvarerliste, han har fået tilsendt. Dog indgår der et hemmeligt hovedelement i hver ret, som han først får at vide, to dage inden konkurrencen begynder.

”På tredjedagen skal jeg for eksempel lave en ret med et hemmeligt stykke fisk, så jeg har været nødt til at forberede mig på forskellige slags fisk, og så har jeg trænet saucen og de andre elementer hjemmefra”, forklarer Magnus Rosendahl.

Læs hele historien her.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

IT-mand overtager konference- og feriecenter

Iværksætteren Allan Bruhn overtager Kysthusene i Gilleleje efter Leif & Frederik Arnesen, som har ejet og drevet stedet i knap 10 år. Kysthusene består blandt andet af et konferencecenter med restaurant og overnatningsmuligheder for op til 250 personer, indendørs- og udendørs pools, strandcafé og adgang til moderniserede feriehuse, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne