19-årige Magnus Rosendahl skal snart vise, at han er verdens bedste kokkeelev, når WorldSkills løber af stablen i Rusland, skriver Fagbladet 3F.

I Rusland har Magnus fire dage til at bevise, at han er verdens bedste. På de fire dage skal han lave fire forskellige retter, som han har kunnet øve på hjemmefra ud fra en råvarerliste, han har fået tilsendt. Dog indgår der et hemmeligt hovedelement i hver ret, som han først får at vide, to dage inden konkurrencen begynder.

”På tredjedagen skal jeg for eksempel lave en ret med et hemmeligt stykke fisk, så jeg har været nødt til at forberede mig på forskellige slags fisk, og så har jeg trænet saucen og de andre elementer hjemmefra”, forklarer Magnus Rosendahl.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Toprestaurant overtager slagteri

Den bornholmske gourmentrestaurant Kadeau overtager slagteriet Hallegaard, som restauranten i forvejen har et tæt samarbejde med.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne