Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

19-årige Magnus Rosendahl skal snart vise, at han er verdens bedste kokkeelev, når WorldSkills løber af stablen i Rusland, skriver Fagbladet 3F.

I Rusland har Magnus fire dage til at bevise, at han er verdens bedste. På de fire dage skal han lave fire forskellige retter, som han har kunnet øve på hjemmefra ud fra en råvarerliste, han har fået tilsendt. Dog indgår der et hemmeligt hovedelement i hver ret, som han først får at vide, to dage inden konkurrencen begynder.

”På tredjedagen skal jeg for eksempel lave en ret med et hemmeligt stykke fisk, så jeg har været nødt til at forberede mig på forskellige slags fisk, og så har jeg trænet saucen og de andre elementer hjemmefra”, forklarer Magnus Rosendahl.

Læs hele historien her.

Stjernekokke skal sætte turbo på dansk madturisme

Et nyt rådgivende udvalg med gastronomiske topprofiler som Rasmus Munk og Kenneth Toft-Hansen skal sikre, at dansk gastronomi i højere grad omsættes til turismevækst. Regeringen bakker op med 40,5 mio. kr.

Log ind