Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.

19-årige Magnus Rosendahl skal snart vise, at han er verdens bedste kokkeelev, når WorldSkills løber af stablen i Rusland, skriver Fagbladet 3F.

I Rusland har Magnus fire dage til at bevise, at han er verdens bedste. På de fire dage skal han lave fire forskellige retter, som han har kunnet øve på hjemmefra ud fra en råvarerliste, han har fået tilsendt. Dog indgår der et hemmeligt hovedelement i hver ret, som han først får at vide, to dage inden konkurrencen begynder.

”På tredjedagen skal jeg for eksempel lave en ret med et hemmeligt stykke fisk, så jeg har været nødt til at forberede mig på forskellige slags fisk, og så har jeg trænet saucen og de andre elementer hjemmefra”, forklarer Magnus Rosendahl.

Læs hele historien her.

Stjernekok forlader Søllerød Kro efter 12 år

Køkkenchef Brian Mark Hansen stopper ved årsskiftet for at forfølge nye ambitioner. Han har endnu ikke besluttet, hvad fremtiden bringer, men ønsker at forblive i hovedstadsområdet.

Stærke talenter klar til EuroSkills i Herning

Når EuroSkills 2025 løber af stablen i Herning i næste uge, er hotel- og restaurationsbranchen flot repræsenteret. Blandt deltagerne er Ida Bekker Poulsen, som torsdag morgen gæstede Go’ Morgen Danmark på TV 2.

Log ind