Den 20-årige tjener Freja Staghøj Mortensen skal konkurrere om at blive verdens bedste, når WorldSkills løber af stablen d. 22.-27. august, skriver Fagbladet 3F.

Frugtudskæring, kødudskæring ved bordet, cocktails, kaffe og flambering. Det er bare nogle af de mange discipliner, Freja Staghøj Mortensen skal dyste i, når hun bytter restauranten i Kokke- og Tjenerskolen i Slagelse ud med en kæmpestor hal i den russiske by Kazan, der ligger omkring 700 kilometer øst for Moskva. Der skal den 20-årige tjener kæmpe mod 32 andre unge talenter fra hele verden om den eftertragtede titel som verdens bedste tjener.

På trods af sin unge alder er det dog langtfra første gang, Freja deltager i en stor tjenerkonkurrence. Tilbage i april måned i år vandt hun DM i Skills, så det er ikke nyt for hende at skulle stå og præsentere under pres foran et stort publikum. Det er også en af grundende til, at hun føler sig klar til kamp.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

30-årig tror på potentialet i forpagtning

Den nye forpagter på værtshuset Åstuen i Tørring, 30-årige Kasper Hertz Ølholm, er fuld af optimisme. Han overtog i begyndelsen af august forpagtningen af Åstuen, der forinden havde været lukket i en måneds tid, skriver HSFO.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne