Den 20-årige tjener Freja Staghøj Mortensen skal konkurrere om at blive verdens bedste, når WorldSkills løber af stablen d. 22.-27. august, skriver Fagbladet 3F.

Frugtudskæring, kødudskæring ved bordet, cocktails, kaffe og flambering. Det er bare nogle af de mange discipliner, Freja Staghøj Mortensen skal dyste i, når hun bytter restauranten i Kokke- og Tjenerskolen i Slagelse ud med en kæmpestor hal i den russiske by Kazan, der ligger omkring 700 kilometer øst for Moskva. Der skal den 20-årige tjener kæmpe mod 32 andre unge talenter fra hele verden om den eftertragtede titel som verdens bedste tjener.

På trods af sin unge alder er det dog langtfra første gang, Freja deltager i en stor tjenerkonkurrence. Tilbage i april måned i år vandt hun DM i Skills, så det er ikke nyt for hende at skulle stå og præsentere under pres foran et stort publikum. Det er også en af grundende til, at hun føler sig klar til kamp.

Læs hele historien her.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Chef på dansk luksushotel med i nyt møbelfirma

Signe Thorup har siden 2013 været kommunikationschef på et af Danmarks fineste hoteller, d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Men fra næste måned går hun på deltid for at stå for kommunikation, administration, projektstyring og salg i det nye firma Køkkenhavn.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne