Det er en drøm, der går i opfyldelse, når Charlotte Stiller (52) sammen med ægtefællen Christian (52) inden længere kan kalde sig hotelejere. Den 1. september overtager de nøglerne til Hotel Faaborg, som ægteparret Linda og Peter Stærke har drevet siden 2005. 3,5 millioner kroner har de nye ejere givet for hotellet, skriver Fyns Amtsavis.

”Jeg får lov at leve en drøm ud. Min forældre var selvstændige, og jeg har, siden jeg fik mit allerførste job, haft den der i mig, at én dag... og jeg skulle altså blive 52 år, før den dag kom”, fortæller hun.

Planen er at drive Hotel Faaborg som et morgenmadshotel, hvor hun selv står i køkkenet fra morgenstunden og springer ud som stuepige senere på dagen.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Undersøgelse: Så mange gæster stjæler hotelmadrasser

Det hører ikke til sjældenhederne, at gæsterne tager toiletartikler med sig fra hotelværelserne, men en ny rundspørge viser, at det ikke bliver ved det. Hoteller har mistet madresser, kunst, kaffemaskiner og meget mere, skriver Independent.co.uk.

Hotelvirksomhed baner vejen for innovativ markedsføring

Den danske hotelkæde, Zleep Hotels, er blandt de første virksomheder i Norden til at anvende et helt nyt og ganske interessant digitalt markedsføringsredskab. Et redskab der ikke før er set anvendt i kommercielle sammenhænge i Danmark. Redskabet er Facebookfiltre, og det banebrydende er, at Zleep Hotels fra dags dato udvider markedsføringsindsatserne med et skræddersyet Facebookfilter, som en af de første virksomheder i Norden.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne