Det er en drøm, der går i opfyldelse, når Charlotte Stiller (52) sammen med ægtefællen Christian (52) inden længere kan kalde sig hotelejere. Den 1. september overtager de nøglerne til Hotel Faaborg, som ægteparret Linda og Peter Stærke har drevet siden 2005. 3,5 millioner kroner har de nye ejere givet for hotellet, skriver Fyns Amtsavis.

”Jeg får lov at leve en drøm ud. Min forældre var selvstændige, og jeg har, siden jeg fik mit allerførste job, haft den der i mig, at én dag... og jeg skulle altså blive 52 år, før den dag kom”, fortæller hun.

Planen er at drive Hotel Faaborg som et morgenmadshotel, hvor hun selv står i køkkenet fra morgenstunden og springer ud som stuepige senere på dagen.

Stor hotelkæde ramt af stort databrud

700.000 gæster i Choice Hotels kan have fået stjålet deres personlige data. Databruddet kunne have været undgået, da en sikkerhedsforsker mener, at oplysningerne er blevet gemt på en database, der ikke har været sikker. Det skriver Travelmole.com

Jysk hotel åbner lounge med kendis-kunstner

Hotel Randers har åbnet en ny lounge på hotellet, indrettet af ingen ringere end den internationalt kendte danske provo-kunstner Kristian Von Hornsleth, skriver AarhusUpdate.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne