Det er en drøm, der går i opfyldelse, når Charlotte Stiller (52) sammen med ægtefællen Christian (52) inden længere kan kalde sig hotelejere. Den 1. september overtager de nøglerne til Hotel Faaborg, som ægteparret Linda og Peter Stærke har drevet siden 2005. 3,5 millioner kroner har de nye ejere givet for hotellet, skriver Fyns Amtsavis.

”Jeg får lov at leve en drøm ud. Min forældre var selvstændige, og jeg har, siden jeg fik mit allerførste job, haft den der i mig, at én dag... og jeg skulle altså blive 52 år, før den dag kom”, fortæller hun.

Planen er at drive Hotel Faaborg som et morgenmadshotel, hvor hun selv står i køkkenet fra morgenstunden og springer ud som stuepige senere på dagen.

Luksushotel har fjernet eksotisk frugt af hensyn til klimaet: Det er et lille skridt, men vi er ikke hellige

Honningmeloner, ananas og druer forsvandt i december fra morgenbuffeten på Hotel Koldingfjord. I stedet for frugtsalaten er der nu økologiske æbler fra Fyn, som gæsterne selv kan skære ud. Ved udgangen af januar bliver kaffen økologisk, og til februar er husets rød- og hvidvin, der i dag kommer fra Californien, skiftet ud med en italiensk vin, så dråberne ikke skal transporteres tværs over kloden, skriver Vejle Amts Folkeblad.

Tættere på nyt københavnsk kæmpehotel

Arp-Hansen Hotel Groups største hotel er i dag Tivoli Hotel & Congress Center med 679 værelser. Men titlen overtages til oktober i år af gruppens Wakeup-hotel i Borgergade ved Kgs. Nytorv. Det har i dag 498 værelser, men udvides med 272 værelser, så det kommer op på 770 – en udbygning til anslået 400 millioner kroner.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne