”Det har aldrig stået så slemt til, som det gør nu”. Sådan siger Magnus Kofoed fra Restaurant Kadeau i Sømarken om tilstanden på det bornholmske taxamarked. Og han bakkes op af en lang række kolleger, der tilsammen retter en sønderlemmende kritik, af det serviceniveau, bornholmere og turister må leve med, hvis de vil køre i taxi på Bornholm, skriver Bornholms Tidende.

Debatten kommer på baggrund af en analyse, som HORESTA har lavet.

”Hvis man er så heldig at komme igennem til bestillingskontoret og få bestilt en taxa, er der lang ventetid og stor usikkerhed, om den i det hele taget kommer”, fortæller Magnus Kofoed til Bornholms Tidende.

Samme oplevelse har Troels Madsen, der sammen med makkeren Daniel Kruse blandt andet driver Christianshøjkroen i Almindingen og Restaurant Molen i Nexø. Lone Kirk på Hotel Skovly i Sorthat-Muleby, lige udenfor Rønne har også oplevet problemerne.

På Restaurant Le Port i Vang har ejer Gabriela Jantzen oplevet, at flere gæster, der ankommer med taxa, kommer for sent til en bordreservation, fordi de ikke kunne få en taxi, og hun oplever også ofte, at gæsterne skal vente i op til en time på at få en taxi hjem igen, når de er færdige med at spise.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Over 1400 restauranter er gået konkurs i Storbritannien

Det er blevet sværere at drive restaurant i Storbritannien indenfor "casual dining"-segmentet, hvor kunder vender ryggen til kæder som Byron, Strada, Gourmet Burger Kitchen og Jamie Olivers restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne