Hvis du er glad for Street Food og bor i Odense, så er der skidt nyt. Arkaden Food Market er blevet begæret konkurs. Det skriver Arkaden Food Market på Facebook, ifølge EB.dk.

'Det er med en klump i halsen og stor beklagelse, at vi må sende denne meddelelse ud. Arkaden Food Market har været nødsaget til pr. dags dato at begære sig konkurs og vil derfor være lukket', skriver Arkaden Food Market på Facebook.

I 2018 tabte Arkaden Food Market 348.910 kroner.

Har du fået læst?

Nye folk bag Bondestuen

Efter en lille vinterpause genåbner Bondestuen i Odense på onsdag, og meget vil være ved det gamle, men en hel del vil også være splinternyt. Således er det en ny ejerkreds, der vil drive Bondestuen fremover, og den daglige leder er også et nyt ansigt, skriver Fyens Stiftstidende.

Restauranter: Flere konkurser og flere beskæftigede

Antallet af konkurser stiger fortsat i restaurantbranchen. Ifølge tal fra Danmarks Statistik måtte 37 restauranter dreje nøglen om i december, hvilket bringer totalen for 2019 op på 537 konkurser, skriver Food Supply.

Fuld skrald på restaurant-svingdøren i Odense

Den enes død, den andens brød", siges det. Et udtryk, der i den grad passer på restaurationsbranchen. Når én restaurant lukker, står der som oftest en ny restauratør klar til at overtage lokalerne og prøve lykken, skriver Fyens.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne