Lille Nyhavn kunne er åbnet med et par nye ansigter bag roret. Det er de tre søskende Martin, Maiken og Marikka Nielsen, har overtaget restauranten, og siden de overtog lokalerne har de været i fuld gang med at gøre de gamle lokaler i stand og sætte deres helt eget præg på hver en krog, skriver Aalborg.nu.

”Det er vigtigt for os, at der er plads til alle på vores restaurant, lidt ligesom man kender det i Nyhavn i København”, fortæller Maiken Nielsen, der er medindehaver og kok hos Lille Nyhavn.

De tre søskende ejer lige meget af restauranten, men til daglig er det Marikka og Maiken Nielsen, der driver Lille Nyhavn. Lillebror Martin Nielsen er nemlig blot 15 år gammel og er netop startet på efterskole. Men det er vigtig for de tre søskende, at de har restauranten sammen, og at det er deres fælles projekt, for det er nemlig ikke kun deres egen drøm de udlever, men også deres stedmors.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Her er branchens gazeller

En gazelle er en virksomhed, som i løbet af fire regnskabsår hvert år har haft positiv vækst og samlet set mindst fordoblet omsætningen over de fire år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne