Lille Nyhavn kunne er åbnet med et par nye ansigter bag roret. Det er de tre søskende Martin, Maiken og Marikka Nielsen, har overtaget restauranten, og siden de overtog lokalerne har de været i fuld gang med at gøre de gamle lokaler i stand og sætte deres helt eget præg på hver en krog, skriver Aalborg.nu.

”Det er vigtigt for os, at der er plads til alle på vores restaurant, lidt ligesom man kender det i Nyhavn i København”, fortæller Maiken Nielsen, der er medindehaver og kok hos Lille Nyhavn.

De tre søskende ejer lige meget af restauranten, men til daglig er det Marikka og Maiken Nielsen, der driver Lille Nyhavn. Lillebror Martin Nielsen er nemlig blot 15 år gammel og er netop startet på efterskole. Men det er vigtig for de tre søskende, at de har restauranten sammen, og at det er deres fælles projekt, for det er nemlig ikke kun deres egen drøm de udlever, men også deres stedmors.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Over 1400 restauranter er gået konkurs i Storbritannien

Det er blevet sværere at drive restaurant i Storbritannien indenfor "casual dining"-segmentet, hvor kunder vender ryggen til kæder som Byron, Strada, Gourmet Burger Kitchen og Jamie Olivers restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne