Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Hotel Royal og Restaurant Atrium inviterer alle indenfor til åbningsreception af Aarhus’ nye hotelrestaurant, der har fået navnet Atrium. Det foregår fredag d. 23. august.
For at understrege hvor vigtig den nye restaurant er for byens gamle hotel, så varer receptionen hele 15 timer, og indeholder både snacks og bobler i den berømte glaskuppel, bobler i hotellets nye store penthouselejlighed, cocktails i baren og fri adgang til Casino Royal. Derudover er det muligt at købe en gallamiddag, som serveres fra kl. 19.00.
”Vi har nu brugt sommeren til at komme rigtig på plads og lige finde ind i rytmen på Hotel Royal, så derfor har vi ventet til nu med at invitere til åbningsreception. Vi er efterhånden kommet rigtig godt i gang, så vi glæder os til et brag af en fest og forhåbentlig mange gæster til vores åbningsreception,” siger Søren Jakobsen, medejer af Restaurant Atrium.
Officielt flyttede de to ejere af Michelin-restauranten Gastromé, Søren Jakobsen og William Jørgensen, ind på Hotel Royal den 1. juni. Her overtog de alt forplejning på hotellet lige fra morgenmad, frokost, aften og roomservice.
Hotel Royals nye Hotelmanager Lilian Lenbroch forventer, at niveauet i restauranten matcher den kvalitet, som Hotel Royal gerne vil være kendt for.
”Vi arbejder hårdt på, at alle vores gæster kan mærke historiens vingesus og storhed, når de overnatter hos os. Med til den oplevelse hører også, at gæsterne bliver bespist på et meget højt niveau, og det er vi lykkedes med efter, at Søren Jakobsen og William Jørgensen fra Gastromé har åbnet Restaurant Atrium hos os. Nu hænger tingene sammen gennem hele hotellet som en treenighed, så gæsten med garanti får en historisk oplevelse både i vores værelser, i restauranten og ved et besøg i vores casino, at det hele så ligger midt i Aarhus, gør jo bare oplevelsen endnu bedre,” påpeger Lilian Lenbroch.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025