Håbet var stort, da den tidligere ‘Paradise’-vinder, Nick Zitouni, i 2017 offentliggjorde, at han havde fået den kendte erhvervsmand Peter Asschenfeldt, med som investor i sin salatbar. Grabz, som den hed, kunne blive til et stort kæde-koncept, skriver EB.dk.

Sådan gik det dog ikke. Salatbaren blev undervejs til en cafe, og den er nu endegyldigt lukket helt ned, fremgår det af oplysninger i CVR. Grabz Aps er således taget under såkaldt frivillig likvidation for et par dage siden, men reelt set blev firmaet allerede lukket ned af Zitouni og Asschenfeldt sidste år, fortæller førstnævnte til Ekstra Bladet.

Overfor Ekstra Bladet afviser Nick Zitouni, at han har lidt et stort tab på forretningen, da man har fået solgt aktiverne videre. Asschenfeldt vil kun oplyse, at han var passiv investor.

Har du fået læst?

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Hotel åbner nyt spisested

Mandag 25. november åbner er nyt spisested i Thyborøn. Det er Thyborøn Hotel, der har ansat en kok, og nu åbner restauranten for gæster, skriver Folkebladet Lemvig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne