Håbet var stort, da den tidligere ‘Paradise’-vinder, Nick Zitouni, i 2017 offentliggjorde, at han havde fået den kendte erhvervsmand Peter Asschenfeldt, med som investor i sin salatbar. Grabz, som den hed, kunne blive til et stort kæde-koncept, skriver EB.dk.

Sådan gik det dog ikke. Salatbaren blev undervejs til en cafe, og den er nu endegyldigt lukket helt ned, fremgår det af oplysninger i CVR. Grabz Aps er således taget under såkaldt frivillig likvidation for et par dage siden, men reelt set blev firmaet allerede lukket ned af Zitouni og Asschenfeldt sidste år, fortæller førstnævnte til Ekstra Bladet.

Overfor Ekstra Bladet afviser Nick Zitouni, at han har lidt et stort tab på forretningen, da man har fået solgt aktiverne videre. Asschenfeldt vil kun oplyse, at han var passiv investor.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Over 1400 restauranter er gået konkurs i Storbritannien

Det er blevet sværere at drive restaurant i Storbritannien indenfor "casual dining"-segmentet, hvor kunder vender ryggen til kæder som Byron, Strada, Gourmet Burger Kitchen og Jamie Olivers restauranter, skriver Fødevarewatch.dk.

Mangemillionær køber sig ind i kendt kaffekæde

Den kendte kaffekæde Riccos har igen fået en mangemillionær i ejerkredsen. August Lund, tidligere højt placeret Goldman Sachs-finansmand i London og nuværende hovedaktionær i restaurantkæden Cofoco, har således investeret i Riccos og fået en ejerandel på 50 pct., skriver Finans.dk.

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne