Håbet var stort, da den tidligere ‘Paradise’-vinder, Nick Zitouni, i 2017 offentliggjorde, at han havde fået den kendte erhvervsmand Peter Asschenfeldt, med som investor i sin salatbar. Grabz, som den hed, kunne blive til et stort kæde-koncept, skriver EB.dk.

Sådan gik det dog ikke. Salatbaren blev undervejs til en cafe, og den er nu endegyldigt lukket helt ned, fremgår det af oplysninger i CVR. Grabz Aps er således taget under såkaldt frivillig likvidation for et par dage siden, men reelt set blev firmaet allerede lukket ned af Zitouni og Asschenfeldt sidste år, fortæller førstnævnte til Ekstra Bladet.

Overfor Ekstra Bladet afviser Nick Zitouni, at han har lidt et stort tab på forretningen, da man har fået solgt aktiverne videre. Asschenfeldt vil kun oplyse, at han var passiv investor.

Har du fået læst?

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

IT-mand overtager konference- og feriecenter

Iværksætteren Allan Bruhn overtager Kysthusene i Gilleleje efter Leif & Frederik Arnesen, som har ejet og drevet stedet i knap 10 år. Kysthusene består blandt andet af et konferencecenter med restaurant og overnatningsmuligheder for op til 250 personer, indendørs- og udendørs pools, strandcafé og adgang til moderniserede feriehuse, skriver Kursuslex.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne