Hotel Søpark i Maribo har valgt at forfremme Rikke Lohse til hotelchef, fremgår det af et opslag på LinkedIn.

Rikke er uddannet i hotelbranchen og har tidligere arbejdet på hotellet længe før, Milling Hotels overtog det.

”Jeg har stærke, lokale rødder, og jeg glæder mig til at skulle tegne hotellets ansigt udadtil. Jeg har et stort netværk i lokalsamfundet, og jeg ser frem til at bruge det i mit daglige virke som hotelchef,” fortæller Rikke Lohse, der fremover skal være ansvarlig for driften på hotellet i samarbejde med områdedirektør Andreas Milling og blandt meget andet have ansvar for salget af konference- og mødeaktiviteter.

Direktiv: Hoteller skal sikre sig, at anmeldelser brugt i markedsføring er korrekte

En efterhånden velkendt problemstilling er brugen af falske brugeranmeldelser, hvor et hotel for eksempel roses til skyerne af, hvad der viser sig at være opdigtede brugere. Men fremover bliver de erhvervsdrivende forpligtet til at sikre, at de brugeranmeldelser, som de anvender i deres markedsføring, ikke er falske, skriver Erhvervsministeriet.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Stort dansk hotel har fundet ny direktør

Jan G. Larsen, den nuværende direktør for Storebælt Sinatur Hotel & Konference ved Nyborg, er fra årsskiftet ny i spidsen for Nyborg Strand Hotel & Konferencecenter, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne