Der var engang man knap runde et hjørne eller skrå igennem en sidegade uden at passere et ’rottehul’ på Vesterbro, men siden byfornyelsen gik i gang i midten af 1990’erne er mange af dem lukket. I bogen ”Bodega Blues” fortælles historierne fra de brune værtshuse i bydelen.

Forfatteren Henrik List tager læserne med på en slingrende, men grundigt researchet pilgrimsvandring fra det ene kultklassiske værtshus til det næste.

Har du fået læst?

Dansk barkæmpe køber op i Aarhus

Opkøbsivrige Rekom Group har netop fået fangst igen. Selskabet overtager London Bar i Aarhus, ifølge CVR-registret. Det er stifter af cocktailbaren Steffan Trie, der sælger baren, skriver FødevareWatch.dk.

Fodboldspiller lukker sit værtshus

Det såkaldt brune værtshus findes stadig flere andre steder i Horsens, men ånden og kammeratskabet fra knap 53 år i røg og damp på ét af de ældste af dem, Børsen, forsvandt søndag 5. januar, da indehaver Philip Bank serverede den sidste pilsner, skriver EB.dk.

Irske pubs er blevet en guldgrube

Den store danske pubkæde The Old Irish Pub, der på få år har åbnet 22 pubs i Danmark og ni i Norge, har for to uger siden åbnet deres første pub i Finland, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne