Mens de fleste har brugt sommeren på at holde fri og slappe af, så har Magnus Rosendahl den seneste måned trænet intenst i at lave mad, skriver TV2 Øst.

For om få dage pakker han knive og kokkejakke i kufferten og rejser til Kazan i Rusland, hvor han skal deltage i den prestigefyldte konkurrence – VM i Skills.

”Der er 46 andre deltagere, så der er mange, der har hver deres ting at vise og hver deres måde at arbejde på og hver deres forståelse af opgaverne, så det vil 100 procent blive en hård konkurrence”, siger Magnus Rosendahl.

World Skills er for unge, der er i gang med en erhvervsuddannelse eller netop har afsluttet en. Her stiller 19-årige Magnus Rosendahl op som kok fra Kokke- og Tjenerskolen ZBC i Slagelse. Til dagligt er han i lære på Kokkeriet i København, som har en michelinstjerne.

World Skills finder sted den 22. august til den 27. august.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

VisitDenmark satser på sultne tyskere med dyr smag

Michelin-restauranter tjener flere og flere penge, og det er særligt på turister, som besøger Danmark for at spise. Men det er ikke kun de 28 danske Michelin-restauranter, der nyder godt af de såkaldte gastroturister.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne