Mens de fleste har brugt sommeren på at holde fri og slappe af, så har Magnus Rosendahl den seneste måned trænet intenst i at lave mad, skriver TV2 Øst.

For om få dage pakker han knive og kokkejakke i kufferten og rejser til Kazan i Rusland, hvor han skal deltage i den prestigefyldte konkurrence – VM i Skills.

”Der er 46 andre deltagere, så der er mange, der har hver deres ting at vise og hver deres måde at arbejde på og hver deres forståelse af opgaverne, så det vil 100 procent blive en hård konkurrence”, siger Magnus Rosendahl.

World Skills er for unge, der er i gang med en erhvervsuddannelse eller netop har afsluttet en. Her stiller 19-årige Magnus Rosendahl op som kok fra Kokke- og Tjenerskolen ZBC i Slagelse. Til dagligt er han i lære på Kokkeriet i København, som har en michelinstjerne.

World Skills finder sted den 22. august til den 27. august.

Læs hele historien her.

Verdens første World Cup for tjenere afholdes på Foodexpo

Der bliver trancheret, flamberet og åbnet champagneflasker med sabel, når Foodexpo 22.-24. marts byder indenfor til Nordens største fødevaremesse i MCH Messecenter Herning. Her kan besøgende glæde sig til at overvære den allerførste udgave af World Cup for tjenere, der afholdes af Dansk Gastronomisk Union.

Danmark vil være vært for EuroSkills i 2024

Står det til regeringen, Fagbevægelsens Hovedorganisation, Dansk Arbejdsgiverforening, Herning Kommune, Region Midtjylland, og SkillsDenmark, skal de europæiske mesterskaber for erhvervsuddannelser i 2024 afholdes på dansk jord i MCH Messecenter Herning.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne