En magisk oplevelse. Måske verdens mest ekstravagante restaurant. Et måltid man aldrig vil glemme. Sådan lyder nogle af de rosende ord, som udenlandske madanmeldere har kastet efter den nyåbnede restaurant på Refshaleøen i København, Alchemist, skriver DR.dk.

Det er kun lidt under en måned siden, at restauranten åbnede, og efter bare fire minutter meldte hjemmesiden alt udsolgt for de næste tre måneder. I dag står 7.000 madentusiaster på venteliste, og i det hele taget har opmærksomheden været massiv, fortæller den daglige leder, Katja Seerup Clausen.

”Interessen fra udlandet har været enorm. Vi vidste nok godt, at der ville være stor interesse, men vi havde ikke regnet med, at vi ville melde alt udsolgt de næste tre måneder på fire minutter”, fortæller hun

Forskerhold har skabt en printer, der kan tage nordisk mad til et nyt niveau

Danmark er for længst blevet anerkendt for sine fine råvarer, sit økologiske snit, sin høje fødevaresikkerhed og sit nordiske køkken i verdensklasse. Teknologisk set har vi derimod ikke skabt det store på den internationale madscene, men det er et dansk forskerhold nu i færd med at lave godt og grundigt om på, skriver Finans.dk.

Restauratør er uforstående over politianmeldelse om menneskehandel

Det er kommet frem, at kinesiske kokke i Danmark arbejder til meget lave lønninger, hvilket er i strid med udlændingeloven. En af de restauranter, som i den forbindelse skulle være politianmeldt, er Big World - en kinesisk restaurant med afdelinger i Varde og i Grindsted, skriver Jydske Vestkysten.

Kendt kok åbner eksotisk Bali-restaurant

Kok og sommelier Henrik Yde åbnede for år tilbage gourmet-thai restauranten Kiin Kiin på Nørrebro. Den fik, og har, en Michelinstjerne. Tirsdag 10. december indtager han både en ny bydel og et nyt verdenskøkken, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne