Vi kunne jo også gå ud og spise?  Mit retoriske spørgsmål falder ret præcist i det øjeblik, jeg lukker køleskabsdøren, skriver Politikens madanmelder Lærke Kløvedal. 

”Byen lokker, og den ruinerer mig. Og jeg er tilsyneladende ikke alene”, fortsætter hun.

Danskerne lagde sidste år 1,8 milliarder kroner mere hos landets restauranter end året før. Det er en stigning på 4,2 procent fra 2017 til 2018. Over de sidste fem år er stigningen svimlende 31,2 procent på landsbasis. I København er tallet 39,9 procent. Det viser en helt ny, endnu ikke offentliggjort analyse udarbejdet af brancheorganisationen for hoteller og restauranter, HORESTA. 

Madanmelderen mener dog, at denne statistik også betyder, at de mange restaurantbesøg går ud over hendes egne og danskernes evner i køkkenet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

App viser vej til økologiske spisesteder

I 2019 har Fødevarestyrelsen fejret 10-året for Det Økologiske Spisemærke med både nyt grafisk design og landsdækkende forbrugerkampagne. Et af kampagnens budskaber har været at sætte spot på appen ”Økologiske Spisesteder”, der viser vej til restauranter, cafeer og hoteller med Det Økologiske Spisemærke.

Bone’s har fundet lokaler i Aalborg

Den spritnye Bone's restaurant er klar til at byde de første gæster indenfor i en renoveret ejendom på havnefronten i Aalborg i februar, skriver AalborgNu.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne