Vi kunne jo også gå ud og spise?  Mit retoriske spørgsmål falder ret præcist i det øjeblik, jeg lukker køleskabsdøren, skriver Politikens madanmelder Lærke Kløvedal. 

”Byen lokker, og den ruinerer mig. Og jeg er tilsyneladende ikke alene”, fortsætter hun.

Danskerne lagde sidste år 1,8 milliarder kroner mere hos landets restauranter end året før. Det er en stigning på 4,2 procent fra 2017 til 2018. Over de sidste fem år er stigningen svimlende 31,2 procent på landsbasis. I København er tallet 39,9 procent. Det viser en helt ny, endnu ikke offentliggjort analyse udarbejdet af brancheorganisationen for hoteller og restauranter, HORESTA. 

Madanmelderen mener dog, at denne statistik også betyder, at de mange restaurantbesøg går ud over hendes egne og danskernes evner i køkkenet.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Kødklister solgt ulovligt til danske restauranter

Kødklister er ikke tilladt i fødevareproduktion i Danmark. Hverken i kødindustrien eller restaurationsbranchen. Alligevel har mindst 12 danske restauranter købt kødklister af mærket Activa de seneste år. Købet er sket hos det svenske firma Werners Gourmetservice via en dansk mellemmand, fortæller DR.

Bæredygtighed: Hvem viser vejen i erhvervet?

Alle virksomheder i branchen tænker i dag bæredygtighed ind i de daglige rutiner - fra den største hotelkæde til den mindste restaurant. Men hvordan inspirerer vi som branche hinanden til at tage de næste skridt på en måde, der passer naturligt ind i den overordnede strategi eller den daglige drift?

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne