Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Vi kunne jo også gå ud og spise? Mit retoriske spørgsmål falder ret præcist i det øjeblik, jeg lukker køleskabsdøren, skriver Politikens madanmelder Lærke Kløvedal.
”Byen lokker, og den ruinerer mig. Og jeg er tilsyneladende ikke alene”, fortsætter hun.
Danskerne lagde sidste år 1,8 milliarder kroner mere hos landets restauranter end året før. Det er en stigning på 4,2 procent fra 2017 til 2018. Over de sidste fem år er stigningen svimlende 31,2 procent på landsbasis. I København er tallet 39,9 procent. Det viser en helt ny, endnu ikke offentliggjort analyse udarbejdet af brancheorganisationen for hoteller og restauranter, HORESTA.
Madanmelderen mener dog, at denne statistik også betyder, at de mange restaurantbesøg går ud over hendes egne og danskernes evner i køkkenet.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024