Young Chef går ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest vels­magende og interessante menu, samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.

Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark, støttet af 3F - Privat Service og Restauration, HORESTA og Food Organisation of Denmark.

Deltagerholdene består af to kokkeelever og en tjenerelev og indstilles af faglærerne på de respektive skoler.

Konkurrencen afholdes tirsdag den 22. oktober 2019. Konkurrencen foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S.

Den ansvarlige faglærer på den respektive skole tilmelder et hold. Tilmelding sker ved indsendelse af deltagernes navn, telefonnummer, e-mail, uddannelsessted og arbejds-plads. Tilmeldingen sendes til sekretariatet for Team Gastronomi Danmark: jda@hrs.dk.

Der er tilmeldingsfrist fredag den 13. september 2019 kl. 12.00.

For yderligere spørgsmål: Thomas Stig Jørgensen (controller) – tsj@hrs.dk

Hotel adopterer skoleklasse: Børn fra Thurø lærer om Hoteldrift

Hotel Christiansminde starter i indskoling med at rekruttere medarbejdere og spotte talenter. Første læringsbesøg (som det kaldes) er torsdag den 12. december 2019, hvor eleverne i første klasse, ledsaget af boller og saftevand, får en introduktion til hotelbranchens og Christiansmindes verden, derefter en tur rundt i husets mange afdelinger og afsluttende med opsamling og indtagelse af madpakke.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne