Young Chef går ud på at vise, hvem der er bedst til at sammensætte den mest vels­magende og interessante menu, samt præsentere denne så professionelt, indbydende og gnidningsløst som muligt i et tæt samarbejde mellem kokke- og tjenerelever.

Young Chef arrangeres af Team Gastronomi Danmark, støttet af 3F - Privat Service og Restauration, HORESTA og Food Organisation of Denmark.

Deltagerholdene består af to kokkeelever og en tjenerelev og indstilles af faglærerne på de respektive skoler.

Konkurrencen afholdes tirsdag den 22. oktober 2019. Konkurrencen foregår på Kold College, Landbrugsvej 55, 5260 Odense S.

Den ansvarlige faglærer på den respektive skole tilmelder et hold. Tilmelding sker ved indsendelse af deltagernes navn, telefonnummer, e-mail, uddannelsessted og arbejds-plads. Tilmeldingen sendes til sekretariatet for Team Gastronomi Danmark: jda@hrs.dk.

Der er tilmeldingsfrist fredag den 13. september 2019 kl. 12.00.

For yderligere spørgsmål: Thomas Stig Jørgensen (controller) – tsj@hrs.dk

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Se deltagere og dommere til 12. udgave af Sol over Gudhjem

Deltagere og dommere til Danmarks største kokkekonkurrence Sol over Gudhjem er nu på plads. Sidste års vinder, svenske Gabriel Hedlund, skal i gastronomisk infight med kokkene Mette Dahlgaard (Nimb Gemyse), Mathias Sejer Sørensen (Grønbechs Hotel) og Jonathan K. Berntsen (Clou) til Sol over Gudhjem den 20. juni 2020 på den idylliske havnefront i Gudhjem, Bornholm.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne