Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder. Seminaret finder sted i forbindelse med fødevaremessen, Bite Copenhagen, men i et særskilt lokale og kræver tilmelding.
Oplæg ved: Mette Toftegaard Rasmussen, Fødevarefaglig chef & rådgiver i bæredygtig omstilling i eSmiley
Program
- FN’s verdensmål som løftestang og fremtidens foodservice
- Hvorfor måle og potentiale i madspildsmålinger
- Det gode måledesign og måleårshjul
- Erfaringsudveksling og diskussion
Tilmelding
Da der er tale om et begrænset antal pladser, er bindende tilmelding nødvendigt senest fredag den 23. august.
Tilmeld dig her:
https://www.esmiley.dk/tilmelding
Pris
Seminaret er gratis og inkl. Kaffe/te og frugt
Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Karen Jensen, eSmiley på [email protected]
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024