eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.  Seminaret finder sted i forbindelse med fødevaremessen, Bite Copenhagen, men i et særskilt lokale og kræver tilmelding.

Oplæg ved: Mette Toftegaard Rasmussen, Fødevarefaglig chef & rådgiver i bæredygtig omstilling i eSmiley

Program

-                           FN’s verdensmål som løftestang og fremtidens foodservice

-                           Hvorfor måle og potentiale i madspildsmålinger

-                           Det gode måledesign og måleårshjul

-                           Erfaringsudveksling og diskussion

Tilmelding

Da der er tale om et begrænset antal pladser, er bindende tilmelding nødvendigt senest fredag den 23. august.

Tilmeld dig her:

 https://www.esmiley.dk/tilmelding

Pris

Seminaret er gratis og inkl. Kaffe/te og frugt

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Karen Jensen, eSmiley  på kklj@esmiley.dk

 

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Danskerne vil have mere fisk i kantinen

De fleste danskere ved godt, at fisk er sundt og indeholder mange gode vitaminer, mineraler og fiskeolier. Men det kniber med at leve op til Fødevarestyrelsens anbefalinger, som går på, at vi skal spise 350 g fisk om ugen. Her kan kantinen hjælpe, for hele 37 pct. mener, at der bliver serveret for lidt fisk i deres kantine.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne