eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.  Seminaret finder sted i forbindelse med fødevaremessen, Bite Copenhagen, men i et særskilt lokale og kræver tilmelding.

Oplæg ved: Mette Toftegaard Rasmussen, Fødevarefaglig chef & rådgiver i bæredygtig omstilling i eSmiley

Program

-                           FN’s verdensmål som løftestang og fremtidens foodservice

-                           Hvorfor måle og potentiale i madspildsmålinger

-                           Det gode måledesign og måleårshjul

-                           Erfaringsudveksling og diskussion

Tilmelding

Da der er tale om et begrænset antal pladser, er bindende tilmelding nødvendigt senest fredag den 23. august.

Tilmeld dig her:

 https://www.esmiley.dk/tilmelding

Pris

Seminaret er gratis og inkl. Kaffe/te og frugt

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Karen Jensen, eSmiley  på kklj@esmiley.dk

 

Restaurant i veganer-shitstorm

Fiskerne på den knap 70 meter lange kutter, Rock All S 364, ud for Skagen kiggede en ekstra gang, da de i sidste uge landede en cirka tre meter lang rævehaj på 198 kilo, skriver EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne