eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder.  Seminaret finder sted i forbindelse med fødevaremessen, Bite Copenhagen, men i et særskilt lokale og kræver tilmelding.

Oplæg ved: Mette Toftegaard Rasmussen, Fødevarefaglig chef & rådgiver i bæredygtig omstilling i eSmiley

Program

-                           FN’s verdensmål som løftestang og fremtidens foodservice

-                           Hvorfor måle og potentiale i madspildsmålinger

-                           Det gode måledesign og måleårshjul

-                           Erfaringsudveksling og diskussion

Tilmelding

Da der er tale om et begrænset antal pladser, er bindende tilmelding nødvendigt senest fredag den 23. august.

Tilmeld dig her:

 https://www.esmiley.dk/tilmelding

Pris

Seminaret er gratis og inkl. Kaffe/te og frugt

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Karen Jensen, eSmiley  på kklj@esmiley.dk

 

Trend: Umage partnerskaber med fødevarer

Yay Bouquet specialiserer sig i at skabe unikke og spiselige buketter. Buketter der er lavet af for eksempel kød, fisk og skaldyr, chokolade, frisk frugt og meget mere. Yay Bouquet tilbyder et bredt sortiment af de spiselige buketter indenfor kategorier som fruits & flowers, smoked sausages, sweet tooth, og der er sågar en burgerbuket, som kan skræddersys til en kundes præferencer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne