Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
eSmiley inviterer til et fagligt seminar om madspildsmålinger med mening. Virksomheden deler ud af sin ekspertviden og præsenterer konkrete værktøjer for deltagerne, så de enkelt og effektivt kan forebygge og reducere madspild i deres virksomheder. Seminaret finder sted i forbindelse med fødevaremessen, Bite Copenhagen, men i et særskilt lokale og kræver tilmelding.
Oplæg ved: Mette Toftegaard Rasmussen, Fødevarefaglig chef & rådgiver i bæredygtig omstilling i eSmiley
Program
- FN’s verdensmål som løftestang og fremtidens foodservice
- Hvorfor måle og potentiale i madspildsmålinger
- Det gode måledesign og måleårshjul
- Erfaringsudveksling og diskussion
Tilmelding
Da der er tale om et begrænset antal pladser, er bindende tilmelding nødvendigt senest fredag den 23. august.
Tilmeld dig her:
https://www.esmiley.dk/tilmelding
Pris
Seminaret er gratis og inkl. Kaffe/te og frugt
Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Karen Jensen, eSmiley på [email protected]
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
AI-voice overtager telefonen i restauranter og hoteller
14-12-2025
-
Madanmelder: Kæder dominerer men bidrager til mangfoldighed
14-12-2025
-
Turistovernatninger steg i oktober og hotellerne trak læsset
14-12-2025
-
Strandhotellet Blokhus bliver en del af Small Danish Hotels
14-12-2025
-
Hooked kæmper mod billigbølgen: “Vi er stadig en niche”
14-12-2025
-
Michelin-restaurant spreder julestemning til byens udsatte
14-12-2025