Som et led i Jespers Torvekøkkens strategiske arbejde med FN’s verdensmål nr. 12, som omhandler ansvarligt forbrug og produktion, har de investeret i et komposteringsanlæg, skriver GreenKey.dk.

Når Jespers Torvekøkken reducerer bioaffald på denne måde spares der på CO₂ regnskabet ved ikke at transportere store mængder af affald.

I anlægget samles alt bioaffald, såsom madrester, aftørringspapir og andre komposterbare produkter. Disse bliver herefter processeret i et specielt komposteringsanlæg, som med den optimale temperatur, fugtighed og andel af mikroorganismer sikrer de bedste kompostforhold. Det kan nemlig være en omstændig proces at kompostere, men med anlægget reduceres deres bioaffald med op til 90 pct. på kun ét døgn.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Blog: Tak for invitationen, Mette Frederiksen

Statsminister Mette Frederiksen sendte tirsdag en bred invitation ud til et samarbejde om en grøn klimaplan til alle de store brancher, der har bragt landet frem. Herunder turisme- og oplevelseserhvervet. "Tak for invitationen, som vi meget gerne tager imod", siger HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne