Kom og mød SAMHANDELs leverandører, når SAMHANDEL i samarbejde med HORESTA inviterer til en mini-messe torsdag d. 3. oktober 2019.

Mini-messen afholdes i år hos: DGI-huset Vejle Willy Sørensens Plads 5, Hal 5, 7100 Vejle

Tidspunkt:

Messen er åben fra kl. 10.00 til 15.00. Alle er velkommen, og I vil få rig mulighed for at møde alle SAMHANDELs leverandører, og tage en snak med dem om dagligdagen ”ude i marken”, samt høre om, hvad de kan tilbyde og se produktnyheder. Som medlem af SAMHANDEL og HORESTA er deltagelse selvfølgelig gratis.

Tilmelding:

Af hensyn til registrering bedes I seneste mandag d. 23. september indsende nedenstående oplysninger til: Anne-Marie Ølholm på mail am@samhandel.dk.

- Hvorvidt I er medlem af SAMHANDEL og/eller HORESTA

- Deltagere fra jeres virksomhed samt deres mailadresser.

Læs mere om HORESTAs medlemsfordel med SAMHANDEL her.

Har du fået læst?

Hotelerhvervet: Staten bør booke mere bæredygtigt

Når staten vælger, hvor den skal holde konferencer, vægter bæredygtighed alt for lidt, lyder kritikken fra hotelkæder og HORESTA. Styrelse erkender, at de kan gøre mere på det grønne område, og politikere presser på, skriver Børsen.

Kom til dialogmøder og deltag i debatten om ny overenskomst

HORESTA Arbejdsgiver er i fuld gang med de indledende forberedelser til de kommende overenskomstforhandlinger primo 2020. Jeres virksomhed har mulighed for at præge erhvervets nye overenskomster, og HORESTA inviterer til dialogmøder i hele landet.

Indkøbsforening inviterer til messe

Er du allerede medlem af Indkøbsforeningen SAMHANDEL f.m.b.a. eller HORESTA kan du komme forbi SAMHANDELs årlige messe og høre nærmere om optimeringsmulighederne direkte ved leverandørerne.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne