OptiMeet 2019 er en anledning til at måle aktuelle strategier, udfordringer og tanker op imod dagens indlæg om branding, nye mødekoncepter, teknologi, hotelledelse og tendenser lige nu. Fortalt af dem, der er længst fremme på både vækst og indtjening.

Petter Stordalen fortæller blandt andet, hvordan Nordic Choice Hotels anvender begrebet multibranding i sin verdensomspændende markedsføring.

I alt ni kompetente fagfolk går på scenen i løbet af dagen. Herunder også Peter Haaber, CEO og stifter af Zleep Hotels, som viser, hvordan man prioriterer et serviceniveau, der gør gæsterne både glade og tilfredse - og samtidig skaber et godt økonomisk resultat. Dagen afsluttes med netværk.

Se programmet og læs mere om OptiMeet: https://kursuslex.dk/arrangementer/optimeet-2019/

Koncerthotel udvider med flere værelser

I en tidligere militærlejr i Mols Bjerge ligger Hotel Fuglsøcentret midt i smuk natur med skov og strand i nærheden. Men det er ikke alene naturopevelser, der hvert år får i tusindvis af gæster til at lægge vejen forbi hotellet på den sydlige del af Djursland, skriver Standby.dk.

Hotelkæde ansætter ny Sales Manager

Zleep Hotels afslutter året med endnu en udvidelse i hotelkædens salgsafdeling. To nye hotelåbninger står for døren i det nye år, herunder hotelkædens hidtil største hotel med 211 værelser, og derfor skal der naturligvis flere salgsstærke hænder til. Ny mand på holdet er René Lyster.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne