Ole Andersen har været direktør i Danhostel i mere end fem år, og nu fratrædelser han sin stilling efter gensidig aftale med bestyrelsen. Ole Andersen fratræder stillingen efter Danhostels årlige Landsmøde den 4. november 2019.

Danhostels bestyrelsesformand Poul Kristian Mouritsen, giver den fratrædende direktør flotte ord med på vejen:

”I de snart 5½ år, hvor Ole har stået i spidsen for Danhostel har han med sikker hånd ledet vores organisation og udviklet og positioneret varemærket, så det i dag fremstår med en klar profil i markedet. Vores hostels får i dag bedre ratings af gæsterne, og vi er blevet langt mere synlige i pressen og i vores markedsføring, hvilket har givet stor værdi til Danhostel. Ole har ligeledes styrket vores relationer til Hostelling International og han har været den drivende kraft i forbindelse med Danhostels nye strategi 2020+ samt opstarten af vores senest store arbejde med FN’s Verdensmål.”

Når Ole Andersen takker af i Danhostel den 4. november er det med mange spændende oplevelser og ny erfaring indenfor netop hostelbranchen, direktør Ole Andersen knytter følgende kommentarer:

”Det er altid vemodigt at skulle sige farvel til en god arbejdsplads som Danhostel. Og jeg kommer uden tvivl til at savne det fællesskab og det gode kollegaskab, som er kendetegnende for Danhostel. Det har været en utrolig spændende rejse at være en del af i nu over 5 år, hvor jeg synes, at Danhostel har været igennem en god og vigtig udvikling, og jeg er stolt af at kunne videregive et Danhostel i topform. Varemærket er blevet styrket både internt og eksternt og samtidig har vi igennem de seneste år fået sat hostelbranchen markant på dagsordenen herhjemme. Jeg er sikker på, at Danhostel også i fremtiden vil udvikle og styrke sin position og fortsætte den positive udvikling”, udtaler Ole Andersen.    

Reception den 4. november 2019, kl. 15.00-18.00:
Der afholdes afskedsreception for forretningsforbindelser, kollegaer og venner af huset den 4. november 2019 i tidsrummet 15.00-18.00 på Danhostels Hovedkontor, Vodroffsvej 32, Frederiksberg.

Tilmelding bedes ske til: Susanne Østergaard på susanne@danhostel.dk eller på telefon 33 31 36 12. Deadline for tilmelding: Torsdag, den 31. oktober 2019

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne