Der er brugt 15 millioner kroner på indretningen af de 20 tematiserede mødelokaler som finske Huone har åbnet i sit første danske møde- og eventcenter – tæt på Københavns Lufthavn. Huone har foreløbig kun tre mødecentre, to i hjemlandet Finland, og et i Singapore, skriver Standby.dk.

Et lokale har tema med Roskilde-festivalen med nærmest en orange scene, andre er inspireret af en finsk sauna, et vikingeskib, et ”cykelskur,” finske Lapland, nordlyset (delvist malet af en dansk grafittikunstner), Nyhavn i København, et sommerhus og så videre.

Koncernchef Evon Blomstedt sagde ved præsentationen til Standby.dk:

”Vi har valgt at åbne vores første skandinaviske mødecenter i København, der er Nordens førende by for møder og events. Der er dygtige konkurrenter på området i København – men vi tror, at vi med vores koncept kommer med noget særligt. Vi kigger også på at åbne i Frankfurt og Amsterdam – gerne også i Stockholm eller måske Gøteborg.”

Har du fået læst?

Hotelkæde gør alle møder CO2-neutrale

Radisson Hotel Group er den eneste hotelkoncern, der automatisk og uden omkostning for gæsten kompenserer for CO2-aftrykket til hvert eneste møde og arrangement, som finder sted på kædens mere end 1.100 hoteller over hele verden. Det skriver virksomheden på sin hjemmeside.

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne