Der er brugt 15 millioner kroner på indretningen af de 20 tematiserede mødelokaler som finske Huone har åbnet i sit første danske møde- og eventcenter – tæt på Københavns Lufthavn. Huone har foreløbig kun tre mødecentre, to i hjemlandet Finland, og et i Singapore, skriver Standby.dk.

Et lokale har tema med Roskilde-festivalen med nærmest en orange scene, andre er inspireret af en finsk sauna, et vikingeskib, et ”cykelskur,” finske Lapland, nordlyset (delvist malet af en dansk grafittikunstner), Nyhavn i København, et sommerhus og så videre.

Koncernchef Evon Blomstedt sagde ved præsentationen til Standby.dk:

”Vi har valgt at åbne vores første skandinaviske mødecenter i København, der er Nordens førende by for møder og events. Der er dygtige konkurrenter på området i København – men vi tror, at vi med vores koncept kommer med noget særligt. Vi kigger også på at åbne i Frankfurt og Amsterdam – gerne også i Stockholm eller måske Gøteborg.”

Har du fået læst?

Forening var truet af lukning: Nu er antallet af partnere tredoblet

I 2014 kører Marlene Horsbøl Sylvester-Hvid Danmark tyndt og besøger konferencecentre. Hun er hyret ind som adm. direktør i foreningen Danske Konferencecentre (DKBS). En nøgleopgave skal løses - kunderne skal tilbage, for årene efter finanskrisen var hårde for det danske konferencemarked og ikke mindst for den forening, hun var kommet i spidsen for, skriver Børsen.

Verdens største ungdomsorganisation kalder til kongres i Aarhus

Mere end 1500 delegerede i alle aldre, som arbejder med børn og unge verden over, sætter i 2022 kursen mod Aarhus, når byen danner rammen om endnu en international begivenhed. Omdrejningspunktet er børn og unges vilkår og muligheder i det globale samfund, når YMCAs verdensrådsmøde afholdes i sommeren 2022. Det er KFUM og KFUK i Danmark, som byder velkommen, og Aarhus er netop blevet valgt som værtsby. Mødet, der afholdes hvert fjerde år, sætter ligeledes fokus på frivillighed og bæredygtighed.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne