Der er brugt 15 millioner kroner på indretningen af de 20 tematiserede mødelokaler som finske Huone har åbnet i sit første danske møde- og eventcenter – tæt på Københavns Lufthavn. Huone har foreløbig kun tre mødecentre, to i hjemlandet Finland, og et i Singapore, skriver Standby.dk.

Et lokale har tema med Roskilde-festivalen med nærmest en orange scene, andre er inspireret af en finsk sauna, et vikingeskib, et ”cykelskur,” finske Lapland, nordlyset (delvist malet af en dansk grafittikunstner), Nyhavn i København, et sommerhus og så videre.

Koncernchef Evon Blomstedt sagde ved præsentationen til Standby.dk:

”Vi har valgt at åbne vores første skandinaviske mødecenter i København, der er Nordens førende by for møder og events. Der er dygtige konkurrenter på området i København – men vi tror, at vi med vores koncept kommer med noget særligt. Vi kigger også på at åbne i Frankfurt og Amsterdam – gerne også i Stockholm eller måske Gøteborg.”

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Hotelchef på hjemmebane

Efter en årrække med daglig pendling til Odder og senere Sabro ved Aarhus har Jakob Beck Wätjen rykket karrieren hjem til Silkeborg.

Marriott vil have større bid af MICE-markedet

Marriott Bonvoy Events’ hjemmeside – MarriottBonvoyEvents.com – skal fungere som et bredt favnende værktøj for møde- og eventplanlæggere. Den nye hjemmeside afløser Marriotts tidligere MICE-hjemmeside: Meetings Imagined, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne