”Uber, hvorfor ikke?”. I et debatindlæg i Fyens Stiftstidende 11. august foreslår Pia Offer Madsen (V), byrådsmedlem i Assens Kommune, muligheden for at bruge kørselsapp'en Uber som transportmulighed. 

Hun kalder det for en "håndsrækning til provinsen", hvor både offentlig buskørsel og taxakørsel ikke altid kommer, når man har brug for transport. 

”Vi hører fra hoteller, restauranter og værtshuse rundt omkring i kommunen, og andre provinskommuner - hvor jeg har talt med restauratører - at der er gæster, der venter i timevis på at kunne komme hjem”. 

Debatten kommer i forlængelse af en HORESTA-analyse, som viste store udfordringer for hoteller og restauranter med at skaffe taxikørsel til deres gæster.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Passagererne forsvinder fra de danske ruter

Flytrafikken mellem landsdelene falder nemlig markant, og langt over 100.000 passagerer er over en kort periode forsvundet fra de danske indenrigsruter. Det skriver Jyllands-Posten Erhverv.

Skal hoteller selv køre taxa med gæsterne?

Der er for lang ventetid på taxa, især uden for de større byer, skriver Erhverv+ Fyn. Og problemet er den nye taxalov, som har gjort det uattraktivt at køre taxature uden for byerne, hvor de fleste kunder er.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne