Ved de sidste tre præsidentbesøg har Jens-Peter Skov, ejer af Sallingsund Færgekro, været med til at opvarte de amerikanske præsidenter. Denne gang skulle ikke have været anderledes, men billedet ændrede sig, da den amerikanske præsident Donald Trump pludseligt aflyste sit besøg til Danmark, skriver Fagbladet 3F.

”Den officielle aflysning kom først her i formiddags (onsdag 21. august 2019, red.). Den skal komme officielt, så selvom han har meldt ud på Twitter, så skulle det jo meldes officielt fra udenrigsministeriet”, siger Jens-Peter Skov, der ejer Sallingsund Færgekro på Mors, til TV Midtvest.

Aflysningen betød, at han med en stab på mere end 40 mennesker måtte se sine hårde forberedelser gå op i røg.

Har du fået læst?

Restaurantbeskæftigelsen runder 100.000

Da beskæftigelsen var på sit højeste før krisen var knap 70.000 personer beskæftiget i restaurantbranchen. I dag er tallet vokset til 100.000. Det svarer til en vækst på næsten 45 pct., viser de nyeste tal fra Danmarks Statistik. I samme periode er den generelle danske beskæftigelse steget med blot 0,7 pct.

Markedet for take away-mad boomer

TV2/News satte her til morgen fokus på det voksende marked for take away-mad i Danmark og citerede i den forbindelse en undersøgelse fra HORESTA, der viser, at danskerne i 2017 bestilte take away over 40 millioner gange.

Arbejdsgiver: Bæredygtighed hitter hos medarbejdere

Flere konferencecentre prioriterer en grøn og bæredygtig omstilling højt. Umiddelbart bringer det dem ikke forrest i kampen om kunderne, men det gør en forskel i jagten på medarbejdere, skriver Børsen.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne