Morten Askekilde blev hyret til Joe & The Juice for at bygge en juridisk afdeling op fra bunden. Han formåede dog at imponere med evner, der rakte langt ud over de juridiske, og blev hurtigt en del af koncernledelsen som direktør, skriver Berlingske.

Ud over sin næse for kommercialisme og forretning har Morten Askekilde et helt særligt blik for talentudvikling.

”Morten formår at gøre medarbejderne dygtige gennem stor dedikation og ved at forklare emner med høj kompleksitet på en let og simpel måde. Han har vist en skarp evne til at ansætte, træne og fastholde et ungt team af højtkvalificerede medarbejdere,« siger Sebastian Vestergaard, CEO i Joe & The Juice.

Læs hele historien her.

Her er vinderne af DM i Skills

Torsdag og fredag var der indledende runder, og lørdag blev landets dygtigste elever kåret ved DM i Skills. HORESTA og 3F arrangerede sammen konkurrencerne for receptionist-, kokke-, tjener- og smørrebrød- & caterelever.

Chef på dansk luksushotel med i nyt møbelfirma

Signe Thorup har siden 2013 været kommunikationschef på et af Danmarks fineste hoteller, d’Angleterre på Kgs. Nytorv i København. Men fra næste måned går hun på deltid for at stå for kommunikation, administration, projektstyring og salg i det nye firma Køkkenhavn.

Kendiskok udvider med kebabshop

Umut Sakarya går lidt andre veje end de klassiske flæskestegs-koncepter og udvider nu “imperiet” med en kebabshop. Den kommer til at hedde Guldkebab by Guldkroen, og åbner som en pop up 14. februar og frem til sommerferien på Nørrebro, skriver MigOgKbh.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne