I sin første opstart af en restaurant har Thomas Østergaard Bagge leveret store resultater. De første tre år er Restaurant 108 blevet tildelt en Michelin-stjerne alle årene, skabt millionoverskud i 2018 og rykket ind på listen over verdens 100 bedste restauranter, skriver Berlingske.

Det har krævet en masse hårdt arbejde og tilpasninger undervejs.

”108 skulle som bistro være et alternativ til vores søsterrestaurant Noma, hvor man bl.a. kunne komme ind fra gaden uden en reservation og få et bord. Men Michelin-stjernen ændrede folks forventninger til os. Så vi har været nødt til at fortsætte med at udvikle os,” siger Bagge, som læser en master i forretningsudvikling på CBS.

Læs hele historien her.

Ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro

Som et led i de organisatoriske ændringer der er sket i Montra Hotel A/S i 2019 kan virksomheden nu byde velkommen til Ture Lyhne som ny hotelchef på Montra Hotel Sabro Kro. Ture Lyhne kommer fra en stilling som Category Developer, Tulip Food Company/DC Foods.

IT-mand overtager konference- og feriecenter

Iværksætteren Allan Bruhn overtager Kysthusene i Gilleleje efter Leif & Frederik Arnesen, som har ejet og drevet stedet i knap 10 år. Kysthusene består blandt andet af et konferencecenter med restaurant og overnatningsmuligheder for op til 250 personer, indendørs- og udendørs pools, strandcafé og adgang til moderniserede feriehuse, skriver Kursuslex.

Lego lukker gourmetrestaurant

Oplevelseshuset Lego House i Billund har valgt at lukke sin gourmetrestaurant, Le Gourmet. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Lego House, skriver Finans.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne