I sin første opstart af en restaurant har Thomas Østergaard Bagge leveret store resultater. De første tre år er Restaurant 108 blevet tildelt en Michelin-stjerne alle årene, skabt millionoverskud i 2018 og rykket ind på listen over verdens 100 bedste restauranter, skriver Berlingske.

Det har krævet en masse hårdt arbejde og tilpasninger undervejs.

”108 skulle som bistro være et alternativ til vores søsterrestaurant Noma, hvor man bl.a. kunne komme ind fra gaden uden en reservation og få et bord. Men Michelin-stjernen ændrede folks forventninger til os. Så vi har været nødt til at fortsætte med at udvikle os,” siger Bagge, som læser en master i forretningsudvikling på CBS.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne