I sin første opstart af en restaurant har Thomas Østergaard Bagge leveret store resultater. De første tre år er Restaurant 108 blevet tildelt en Michelin-stjerne alle årene, skabt millionoverskud i 2018 og rykket ind på listen over verdens 100 bedste restauranter, skriver Berlingske.

Det har krævet en masse hårdt arbejde og tilpasninger undervejs.

”108 skulle som bistro være et alternativ til vores søsterrestaurant Noma, hvor man bl.a. kunne komme ind fra gaden uden en reservation og få et bord. Men Michelin-stjernen ændrede folks forventninger til os. Så vi har været nødt til at fortsætte med at udvikle os,” siger Bagge, som læser en master i forretningsudvikling på CBS.

Læs hele historien her.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Kæde er først med ny teknologi

I går kunne beskæftigelses- og integrationsborgmester i København Cecilia Lonning-Skovgaard klippe snoren til McDonald’s-restaurant nummer 89 i Danmark. Og den er speciel af flere grunde. Restauranten har fået hjemme med udsigt over Rådhuspladsen i Industriens Hus, og det er blot et stenkast fra, hvor McDonald’s for snart 40 år siden åbnede sin første restaurant i Danmark.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne