Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I sin første opstart af en restaurant har Thomas Østergaard Bagge leveret store resultater. De første tre år er Restaurant 108 blevet tildelt en Michelin-stjerne alle årene, skabt millionoverskud i 2018 og rykket ind på listen over verdens 100 bedste restauranter, skriver Berlingske.
Det har krævet en masse hårdt arbejde og tilpasninger undervejs.
”108 skulle som bistro være et alternativ til vores søsterrestaurant Noma, hvor man bl.a. kunne komme ind fra gaden uden en reservation og få et bord. Men Michelin-stjernen ændrede folks forventninger til os. Så vi har været nødt til at fortsætte med at udvikle os,” siger Bagge, som læser en master i forretningsudvikling på CBS.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
København vil undersøge lokation for gigantisk multiarena
18-11-2025
-
Wolt fjerner omstridt klausul om ensartede priser
18-11-2025
-
Horten går ind i sag om ulovlig støtte til Arena Næstved
18-11-2025
-
Strawberry vælger Svanemærket til sine 250 hoteller
18-11-2025
-
Europas forretningsrejser i kraftig vækst frem mod 2026
18-11-2025
-
Københavns Lufthavn går mod rekordår – også i 2026
18-11-2025
-
Brøndums Hotel skal renoveres for trecifret millionbeløb
18-11-2025
-
Fire danske kokke klar til Global Chefs Challenge 2026 i Wales
18-11-2025
-
Turister tegner sig for en tredjedel af omsætningen i Frederikshavn Kommune
18-11-2025