”Han får ting til at ske og har den overtalelsesevne, man skal have, over for verdens førende restauranter som kunder og kritiske investorer som os”. Sådan beskriver Ulla Brockenhuus-Schack fra Seed Capital sin nominering til Talent 100, Zaedo Musa Hajaya. Han er manden bag Superb, som har skabt en platform, der gør det lettere at drive en restaurant succesfuldt ved at centralisere data og gæster et sted, skriver Berlingske.

Eksempelvis forudsiger platformen, hvor travlt restauranten får, så de kan tilpasse personalet. Og den nedbringer antallet af gæster, der reserverer, men ikke dukker op, ved blandt andet at fange dem, der booker flere restauranter samtidig.

I dag har Superb blandt andet omkring 300 af verdens toprestauranter som kunder. Han mener selv, at hans talent ligger i kommunikationen og udviklingen.

Læs hele historien her.

Analyse: Dansk turisme topper 100 mia. kr.

VisitDenmark har fremlagt en række nøgletal for dansk turisme, og de viser blandt andet, at dansk turisme omsætter for mere end 108 mia. kr. Samtidig står erhvervet for 3,7 pct. af den samlede danske eksport.

Dansk restaurant blandt verdens bedste

Michelin-guidens stjernestøv er eftertragtet blandt verdens bedste restauranter, men det er kun den absolutte gastronomiske elite, som finder vej til World’s 50 Best Restaurants. Efter tirsdag aftens prisuddeling står det klar, at Geranium igen i år er med i dette fine selskab.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne