”Han får ting til at ske og har den overtalelsesevne, man skal have, over for verdens førende restauranter som kunder og kritiske investorer som os”. Sådan beskriver Ulla Brockenhuus-Schack fra Seed Capital sin nominering til Talent 100, Zaedo Musa Hajaya. Han er manden bag Superb, som har skabt en platform, der gør det lettere at drive en restaurant succesfuldt ved at centralisere data og gæster et sted, skriver Berlingske.

Eksempelvis forudsiger platformen, hvor travlt restauranten får, så de kan tilpasse personalet. Og den nedbringer antallet af gæster, der reserverer, men ikke dukker op, ved blandt andet at fange dem, der booker flere restauranter samtidig.

I dag har Superb blandt andet omkring 300 af verdens toprestauranter som kunder. Han mener selv, at hans talent ligger i kommunikationen og udviklingen.

Læs hele historien her.

Klar til årets Danish Travel Awards

For 24. gang arrangerer STANDBY.dk den årlige Danish Travel Awards, og det sker ved et gallaarrangement i Cirkusbygningen i København. Her vil aftenens konferencierer, TV 2-journalisterne Natasja Crone og Rasmus Tantholdt, i år afsløre vinderne af i alt 20 Danish Travel Awards, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne