”Han får ting til at ske og har den overtalelsesevne, man skal have, over for verdens førende restauranter som kunder og kritiske investorer som os”. Sådan beskriver Ulla Brockenhuus-Schack fra Seed Capital sin nominering til Talent 100, Zaedo Musa Hajaya. Han er manden bag Superb, som har skabt en platform, der gør det lettere at drive en restaurant succesfuldt ved at centralisere data og gæster et sted, skriver Berlingske.

Eksempelvis forudsiger platformen, hvor travlt restauranten får, så de kan tilpasse personalet. Og den nedbringer antallet af gæster, der reserverer, men ikke dukker op, ved blandt andet at fange dem, der booker flere restauranter samtidig.

I dag har Superb blandt andet omkring 300 af verdens toprestauranter som kunder. Han mener selv, at hans talent ligger i kommunikationen og udviklingen.

Læs hele historien her.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Nu åbner hotels gastronomiske fyrtårn

Indretningen af Hotel Alsiks nye restaurant, Syttende, er ganske som restaurantens køkken – helt uden dogmer. Materialer, møblement og service er af bedste kvalitet, men der er ingen krav til hverken designtradition eller ophav. Resultatet er den hyggelige minimalisme, der fremover skal være den fysiske ramme om Jesper Kochs gastronomiske vision.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne