”Han får ting til at ske og har den overtalelsesevne, man skal have, over for verdens førende restauranter som kunder og kritiske investorer som os”. Sådan beskriver Ulla Brockenhuus-Schack fra Seed Capital sin nominering til Talent 100, Zaedo Musa Hajaya. Han er manden bag Superb, som har skabt en platform, der gør det lettere at drive en restaurant succesfuldt ved at centralisere data og gæster et sted, skriver Berlingske.

Eksempelvis forudsiger platformen, hvor travlt restauranten får, så de kan tilpasse personalet. Og den nedbringer antallet af gæster, der reserverer, men ikke dukker op, ved blandt andet at fange dem, der booker flere restauranter samtidig.

I dag har Superb blandt andet omkring 300 af verdens toprestauranter som kunder. Han mener selv, at hans talent ligger i kommunikationen og udviklingen.

Læs hele historien her.

Sticks'n'Sushi må skrue ned for vækstblusset

Sticks'n'Sushi tager en dyb indånding efter flere års høj vækst. Den succesfulde sushi-kæde kommer ud af året med underskud og sætter de helt store ekspansionsplaner på pause. Fokus er nu på de tre kernemarkeder: Danmark, Storbritannien og Tyskland, skriver Berlingske.

Brandingkampagnes ambassadørkorps toptunes til at fortælle om erhvervet

14 af erhvervets største talenter har dedikeret noget af deres sparsomme fritid til at bakke op om 3F og HORESTAs kampagne Hospitality Career. Her vil de fortælle om de mange sjove, inspirerende, udfordrende og anderledes ting, der gør deres arbejdsliv spændende. Målet er, at få flere unge til at slå øjnene op for erhvervets muligheder.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne