Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Brian Fabricius overtog Hotel Viking efter sine forældre i et generationsskifte i 2015. Siden da er det gået stærkt. Viking gennemgår en stor renovering og der er en stærk tro på fremtiden for hotellet, skriver Turisme.nu.
”Jeg plejer at sige, at jeg er mine forældres barn nummer to. Jeg føler det som et stort privilegie at vokse op her på hotellet, og jeg er sikker på, at det har givet mig en større menneskelig forståelse. Jeg er jo blevet opdraget af alle her.”
En vigtig faktor for successen har været en benhård segmentering. Der er blevet ryddet op, så der ikke er et stort antal varer på hylden, men i stedet er fokus på spaophold og konferencer.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024