Du skal med til Madens Folkemøde, hvis du arbejder med mad, fødevarer og gastronomi eller er interesseret i, hvad der rører sig på madfronten. Folkemødets ambition er nemlig at samle hele mad-Danmark. Fra havet til haverne og fra jord til bord.

Bag Madens Folkemøde står en gruppe af madlandet Danmarks mest markante stemmer, der mener, at samtalen om vores mad er vigtigere end nogensinde.

Du skal forberede dig på, at vi kommer til at tale med mad i munden om fødevarer, gastronomi, mad, landbrug og produktion.

På Madens Folkemøde gør vi plads til samtaler, hvor vi sammen udforsker og bliver klogere på fremtidens mad. Du kan byde ind og deltage aktivt gennem debatter, talks, workshops, et stort madmarked og et område for børn og unge.

Det koster 50 kr. i entré for at deltage i Madens Folkemøde, og du kan købe din entrebillet her. Børn til og med 12 år kommer gratis ind.

Vil du vide mere om, hvad du kan opleve på Madens Folkemøde? Så læs her.

Har du fået læst?

Trend: Umage partnerskaber med fødevarer

Yay Bouquet specialiserer sig i at skabe unikke og spiselige buketter. Buketter der er lavet af for eksempel kød, fisk og skaldyr, chokolade, frisk frugt og meget mere. Yay Bouquet tilbyder et bredt sortiment af de spiselige buketter indenfor kategorier som fruits & flowers, smoked sausages, sweet tooth, og der er sågar en burgerbuket, som kan skræddersys til en kundes præferencer.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne