Du skal med til Madens Folkemøde, hvis du arbejder med mad, fødevarer og gastronomi eller er interesseret i, hvad der rører sig på madfronten. Folkemødets ambition er nemlig at samle hele mad-Danmark. Fra havet til haverne og fra jord til bord.

Bag Madens Folkemøde står en gruppe af madlandet Danmarks mest markante stemmer, der mener, at samtalen om vores mad er vigtigere end nogensinde.

Du skal forberede dig på, at vi kommer til at tale med mad i munden om fødevarer, gastronomi, mad, landbrug og produktion.

På Madens Folkemøde gør vi plads til samtaler, hvor vi sammen udforsker og bliver klogere på fremtidens mad. Du kan byde ind og deltage aktivt gennem debatter, talks, workshops, et stort madmarked og et område for børn og unge.

Det koster 50 kr. i entré for at deltage i Madens Folkemøde, og du kan købe din entrebillet her. Børn til og med 12 år kommer gratis ind.

Vil du vide mere om, hvad du kan opleve på Madens Folkemøde? Så læs her.

Har du fået læst?

180 danskere syge efter at have spist franske østers

Siden begyndelsen af januar har Fødevarestyrelsen modtaget flere enslydende meldinger fra fødevaremyndigheder rundt om i Europa. Franske myndigheder vurderer ifølge styrelsen, at årsagen kan være overløb af spildevand til østersbanker langs den franske kyst mod Atlanterhavet, skriver Ritzau ifølge Berlingske.

Tænketank til minister: Sådan forebygger vi madspild

Alt for meget mad havner i skraldespanden fremfor på tallerkenerne, og derfor er Tænketank om Forebyggelse af Madspild og Fødevaretab nedsat. Her har HORESTA været med i arbejdet, og det er nu resulteret i 10 anbefalinger til fødevareminister Mogens Jensen (S). Herfra vil han beslutte, hvilke af anbefalingerne, der skal føres ud i livet.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne