Du skal med til Madens Folkemøde, hvis du arbejder med mad, fødevarer og gastronomi eller er interesseret i, hvad der rører sig på madfronten. Folkemødets ambition er nemlig at samle hele mad-Danmark. Fra havet til haverne og fra jord til bord.

Bag Madens Folkemøde står en gruppe af madlandet Danmarks mest markante stemmer, der mener, at samtalen om vores mad er vigtigere end nogensinde.

Du skal forberede dig på, at vi kommer til at tale med mad i munden om fødevarer, gastronomi, mad, landbrug og produktion.

På Madens Folkemøde gør vi plads til samtaler, hvor vi sammen udforsker og bliver klogere på fremtidens mad. Du kan byde ind og deltage aktivt gennem debatter, talks, workshops, et stort madmarked og et område for børn og unge.

Det koster 50 kr. i entré for at deltage i Madens Folkemøde, og du kan købe din entrebillet her. Børn til og med 12 år kommer gratis ind.

Vil du vide mere om, hvad du kan opleve på Madens Folkemøde? Så læs her.

Har du fået læst?

Guide: Sådan dokumenterer du økologi i din virksomhed

Flere og flere kunder efterspørger økologi, når måltidet skal bestilles. Det gælder i alt fra restauranten og caféen til konferencecentreret og i morgenmadsbuffeten på hotellet. Og virksomhederne kan nemt reklamere med det, så længe de holder økoregnskab, lyder det fra HORESTAs fødevarechef Tine Skriver i det nye Visitor-magasin.

Nyt projekt har brug for din hjælp: Vær med til at løse madspildsproblemet

Lad os blive endnu bedre til at udnytte råvarerne til fordel for miljøet og virksomhedernes økonomi. Sådan lyder ambitionen i et nyt projekt, som HORESTA, Hotel- og Restaurantskolen, DTU fødevareinstituttet, Stop Spild af Mad og PlanMiljø står bag. Her er målet at finde og sprede metoder til at optimere råvareudnyttelse og reducere madspild i selvstændige restauranter og hotelrestauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne