Skifteretten i Aalborg har 1. april taget anpartsselskabet ZQM35 under konkursbehandling, men en nærmere granskning afslører, at der bag det anonyme navn gemmer sig en af Aalborgs fremmeste restauranter, skriver Nordjyske.dk.

Det tilhørende CVR-nummer viser nemlig, at navnet er ændret. Indtil for nylig hed ZQM35 således Canblau Tapasbar Aalborg ApS.

Ejerne af Canblau er Jimmy Holm, Michael Miv Pedersen og Claus Broberg. De driver ligeledes Restaurant Tabu, Slagterbørsen (i samme lokaler som Canblau), den nye vegetarrestaurant Ubat Veggie og Glashuset i Lønstrup.

”Vi var i gang med en kontrolleret nedlukning af selskabet og ville formentlig allerede i morgen (onsdag, red.) have begæret os selv konkurs, fortæller Claus Broberg til NORDJYSKE Medier.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Nyt mærke: Skal I certificere jeres bæredygtige restaurant?

Bæredygtighed er på alles læber, men for forbrugerne er det svært at finde ud af, hvilke virksomheder hvor det bliver ved snakken. Derfor har HORESTA taget initiativ til ordningen Green Restaurant, som er en certificering af bæredygtige restauranter.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne