Søren Knudsen er ny køkkenchef på Odense-restauranten Kongens Have, skriver Fyens Stiftstidende.

”Min stil er at holde det simpelt og lade de gode råvarer tale for sig selv. Det handler også om at få en god stemning ind i restauranten, hvor både kokkene og tjenerne er en del af samme hold. Så leverer man det bedste produkt, og det smitter af på gæsterne”, siger den nye køkkenchef.

Søren Knudsen er 27 år, opvokset i Oksbøl i Vestjylland og gik i kokkelære hos Hjerting Badehotel direkte fra 9.klasse. Efterfølgende blev det til ansættelser hos Hans Beck Thomsen på Cafe Stranden i Henne og Det Gamle Røgeri i Greve. Han kørte også en overgang med vin for Vinslottet.

Hotel leder stadig efter den rette forpagter

Hvem skal forpagte det nyrenoverede Glamsbjerg Hotel? Det er det store ubesvarede, lokale spørgsmål og benspænd, som stadig ikke er besvaret. Men et svar er formentlig snart på vej, skal man tro ejeren af huset Jens Poulsen, skriver Fyens Stiftstidende.

Hotel er solgt igen

Ejendomsselskabet Söze Invest ApS, der holder til i Aarhus og har speciale i udlejningsejendomme og ejendomsudvikling, har købt Otterup Hotel.

Stort madmarked går konkurs

Hvis du er glad for Street Food og bor i Odense, så er der skidt nyt. Arkaden Food Market er blevet begæret konkurs. Det skriver Arkaden Food Market på Facebook, ifølge EB.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne