Søren Knudsen er ny køkkenchef på Odense-restauranten Kongens Have, skriver Fyens Stiftstidende.

”Min stil er at holde det simpelt og lade de gode råvarer tale for sig selv. Det handler også om at få en god stemning ind i restauranten, hvor både kokkene og tjenerne er en del af samme hold. Så leverer man det bedste produkt, og det smitter af på gæsterne”, siger den nye køkkenchef.

Søren Knudsen er 27 år, opvokset i Oksbøl i Vestjylland og gik i kokkelære hos Hjerting Badehotel direkte fra 9.klasse. Efterfølgende blev det til ansættelser hos Hans Beck Thomsen på Cafe Stranden i Henne og Det Gamle Røgeri i Greve. Han kørte også en overgang med vin for Vinslottet.

Hotelmarkedet boomer med mange nye værelser

De danske hoteller var vidner til en overnatningsvækst på over 20 pct. i perioden mellem 2012 og 2016. Til gengæld ændrede den samlede hotelkapacitet sig ikke nævneværdigt. Det sker der dog noget ved de kommende år.

Ny erhvervsuddannelse inden for service og oplevelser

McDonald’s, Letz Sushi, Flammen og Sunset Boulevard er sammen om ny erhvervsuddannelse, der skal medvirke til at løfte serviceniveauet, samtidig med at det giver de unge gode muligheder for at videreuddanne sig.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne