Det ikoniske Aarhus-hotel i Aarhus har sat en ny kurs mod fremtiden. I marts måned tog ejer-familien driften af hotellet ’hjem’ efter otte års forpagtning. Som det første har de lavet en aftale med ejerne af Michelin-restauranten Gastromé om overtagelse af hotellets restaurant.

Målet er at genetablere husets ånd og genskabe byens hotel. Hotel Royal er en tidslomme midt i Aarhus, som står solidt igennem både storhed og fald, succes og hårde tider. År 2019 bliver året hvor Hotel Royal går ind i en ny storhedstid med nye strategier.

Den seneste måned er brugt på at lægge en ny strategi for Hotel Royal, og den indebærer først og fremmest et generelt kvalitetsløft gennem hele hotellet. Derfor har hotelejerne Jens Richard Pedersen og Mads Richard Pedersen allieret sig med Søren Jakobsen og William Jørgensen, ejerne af Michelin-restauranten Gastromé, som er nabo til Hotel Royal. De to kokke overtager restauranten og alt forplejning på Hotel Royal pr. 1. maj 2019, og vil bruge den første måned på at klargøre et helt nyt restaurantkoncept, som forventes at være klar i starten af juni.

Den nye restaurant får navnet Restaurant Atrium, og målet er at skabe en sammenhængende oplevelse for gæsterne på hotellet, som indebærer både overnatning i smukke rammer og en gastronomisk oplevelse, som kan matche det.

Tredjedelsregel: Sælger I til detail eller andre virksomheder?

Sælger din virksomhed smørrebrød til videresalg hos en købmand, leverer et køkken for eksempel lasagne til detailvirksomheder eller fast frokostordning til en virksomhed? Så risikerer I at blive omfattet af den såkaldte ’tredjedelsregel’, hvilket påkræver, at jeres videresalg bliver registreret hos Fødevarestyrelsen.

Restauranterhvervets jagt efter de næste 15 mia. kr.

Restauranterhvervet har haft en gedigen omsætningsvækst på 11 mia. kr. over fem år til 45 mia. kr. sidste år. Og der er udsigt til fortsat fremgang i branchen, hvis det står til den seneste prognose fra Retail Institute Scandinavia, der dækker de kommende 10 år frem til 2029.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne