Det ikoniske Aarhus-hotel i Aarhus har sat en ny kurs mod fremtiden. I marts måned tog ejer-familien driften af hotellet ’hjem’ efter otte års forpagtning. Som det første har de lavet en aftale med ejerne af Michelin-restauranten Gastromé om overtagelse af hotellets restaurant.

Målet er at genetablere husets ånd og genskabe byens hotel. Hotel Royal er en tidslomme midt i Aarhus, som står solidt igennem både storhed og fald, succes og hårde tider. År 2019 bliver året hvor Hotel Royal går ind i en ny storhedstid med nye strategier.

Den seneste måned er brugt på at lægge en ny strategi for Hotel Royal, og den indebærer først og fremmest et generelt kvalitetsløft gennem hele hotellet. Derfor har hotelejerne Jens Richard Pedersen og Mads Richard Pedersen allieret sig med Søren Jakobsen og William Jørgensen, ejerne af Michelin-restauranten Gastromé, som er nabo til Hotel Royal. De to kokke overtager restauranten og alt forplejning på Hotel Royal pr. 1. maj 2019, og vil bruge den første måned på at klargøre et helt nyt restaurantkoncept, som forventes at være klar i starten af juni.

Den nye restaurant får navnet Restaurant Atrium, og målet er at skabe en sammenhængende oplevelse for gæsterne på hotellet, som indebærer både overnatning i smukke rammer og en gastronomisk oplevelse, som kan matche det.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne