Der bliver masser af spændende debatter med mad i centrum, når Madens Folkemøde for første gang åbner portene den 10. maj.

Fødevareministeren går i debat med kokke om magt, miljø og quinoasalat. Adam Price gransker vores religiøse forhold til kost og gastronomi, køkkenchefen fra Hotel Frederiksminde vil lære folk at elske kål, mens lokale producenter serverer sukkerroe-spiritus og rosévin fra Lolland-Falster. Det er blot nogle af de mange talks, workshops og madboder - mere end 200 i alt – der er på programmet i dagene den 10. og 11. maj på Engestofte Gods den 10. og 11. maj.

Madens Folkemøde, som offentliggjorde programmet torsdag, vil danne ramme om en åben debat om alt det, vi spiser, og skabe et fællesskab omkring vores natur, gastronomi og fødevarekultur.

Du kan se hele programmet på madensfolkemoede.dk.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Blog: Madens Folkemøde skal være med til at fremtidssikre erhvervet

Med Madens Folkemøde fredag og lørdag træder vi et skridt tilbage og leder efter løsningerne på nogle af de spørgsmål, som vi er nødt til at besvare, så restauranterhvervets store opmærksomhed ikke forsvinder, og dansk gastronomi går i stå. Sådan lyder ambitionen fra HORESTAs fødevarechef.

Sidste chance: Skal du med til Madens Folkemøde?

Til Madens Folkemøde kan du opleve spændende debatter om bæredygtig gastronomi, fremtidens kokke og uddannelse m.m. Du kan også komme med til en HORESTA-frokost, hvor medlemmer inviteres til lækkerier fra Letz Sushi.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne