Der bliver masser af spændende debatter med mad i centrum, når Madens Folkemøde for første gang åbner portene den 10. maj.

Fødevareministeren går i debat med kokke om magt, miljø og quinoasalat. Adam Price gransker vores religiøse forhold til kost og gastronomi, køkkenchefen fra Hotel Frederiksminde vil lære folk at elske kål, mens lokale producenter serverer sukkerroe-spiritus og rosévin fra Lolland-Falster. Det er blot nogle af de mange talks, workshops og madboder - mere end 200 i alt – der er på programmet i dagene den 10. og 11. maj på Engestofte Gods den 10. og 11. maj.

Madens Folkemøde, som offentliggjorde programmet torsdag, vil danne ramme om en åben debat om alt det, vi spiser, og skabe et fællesskab omkring vores natur, gastronomi og fødevarekultur.

Du kan se hele programmet på madensfolkemoede.dk.

Har du fået læst?

Madens Folkemøde vælger ny bestyrelsesformand

Tidligere borgmester i Lejre Mette Touborg, der har rødder i det vestjyske landbrugsland, er blevet valgt som ny bestyrelsesformand i Foreningen Madens Folkemøde, skriver FødevareWatch.dk.

Blog: Madens Folkemøde skal være med til at fremtidssikre erhvervet

Med Madens Folkemøde fredag og lørdag træder vi et skridt tilbage og leder efter løsningerne på nogle af de spørgsmål, som vi er nødt til at besvare, så restauranterhvervets store opmærksomhed ikke forsvinder, og dansk gastronomi går i stå. Sådan lyder ambitionen fra HORESTAs fødevarechef.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne