Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
I et nyt regnskab fra Lego-arving Morten Kirk Johansens Vejle-restaurant Remouladen er resultatet forbedret med over 1 mio. kr. Underskuddet var på beskedne 218.000 kr., skriver Finans.dk.
”Ledelsen kan med glæde notere sig, at flere års vedholdende og kompromisløs satsen på kvalitet og råvarer i særklasse nu bærer frugt og er en betydelig årsag til den markante resultatfremgang,” skriver ledelsen i det nye regnskab.
Det er 10. år i træk med underskud i Morten Kirk Johansens restaurant-selskab. Det samlede tab siden 2009 løber op i 34 mio. kr.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024