Kursus- og konferencestedet Severin er klar med en ny og endnu større investering kun seks år efter, at man investerede 30 millioner kroner i nyt indgangsparti, ny reception, flere værelser og et nyt barområde, skriver Fyens.dk.

Denne gang vokser Severin med 2000 kvadratmeter, ligesom en del af det eksisterende areal bygges om, så i alt 3450 kvadratmeter vil være nye eller nyindrettede, når det hele står klart om to år.

”Vi har været ekstremt grundige og brugt tre år på det forberedende analysearbejde. Så jeg er helt sikker på, at det er det rigtige, vi gør,” siger Tina Pedersen, der har gjort det godt som chef for Severin.

Har du fået læst?

Ny hotelmand savner personlighed i branchen

Coco Hotel i København V har 90 værelser med en gennemsnitsstørrelse på 15 kvadratmeter. Priserne begynder ved 1200 kr. for et dobbeltværelse. Som noget særligt har hotellet to familiesuiter med to rum en suite med PlayStation og børnesenge i det ene, skriver Børsen.

Hoteldirektør bliver selvstændig

Til nytår slutter et langt kapitel i Grethe Andersens arbejdsliv, når hun efter 22 år siger farvel til jobbet som hoteldirektør på Fuglsangcentret, skriver Fredericia Dagblad.

Grønt lys til hoteludvidelse i København

Den norske hotelinvestor Wenaasgruppen får lov at udvide det 544 værelser store Radisson Blu Scandinavia på Amager med en ny hotelbygning på op mod ni etager og en kontorbygning på op mod syv etager. Det er mere end en fordobling af det eksisterende hotel på ca. 35.000 kvm., skriver EjendomsWatch.dk

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne