Kursus- og konferencestedet Severin er klar med en ny og endnu større investering kun seks år efter, at man investerede 30 millioner kroner i nyt indgangsparti, ny reception, flere værelser og et nyt barområde, skriver Fyens.dk.

Denne gang vokser Severin med 2000 kvadratmeter, ligesom en del af det eksisterende areal bygges om, så i alt 3450 kvadratmeter vil være nye eller nyindrettede, når det hele står klart om to år.

”Vi har været ekstremt grundige og brugt tre år på det forberedende analysearbejde. Så jeg er helt sikker på, at det er det rigtige, vi gør,” siger Tina Pedersen, der har gjort det godt som chef for Severin.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stor 'Community Pavilion' med spændende nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Skjern får nyt spisested og måske et hotel

John Hundevadt og Ida Wang Hundevadt planlægger at indrette en restaurant i Skjerns Torvehaller. Spisestedet tæller i alt 817 kvadratmeter plus kælder, og selve restauranten får plads til 150 gæster, skriver JV.dk.

Dansk hotelkæde vinker farvel til plastik

Bæredygtige bygningsprocesser-, materialer- og leverandører, grønne tage og bionedbrydelige produkter er blandt de grønne tiltag den danske hotelkæde, Zleep Hotels, har indført de seneste år til stor begejstring for såvel gæster som samarbejdspartnere. Nu er hotelkæden atter på banen med en miljøvenlig forbedring.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne