Få indblik i, hvad der rører sig i hotel-, restaurant- og turismebranchen med dagens presseklip.
Kursus- og konferencestedet Severin er klar med en ny og endnu større investering kun seks år efter, at man investerede 30 millioner kroner i nyt indgangsparti, ny reception, flere værelser og et nyt barområde, skriver Fyens.dk.
Denne gang vokser Severin med 2000 kvadratmeter, ligesom en del af det eksisterende areal bygges om, så i alt 3450 kvadratmeter vil være nye eller nyindrettede, når det hele står klart om to år.
”Vi har været ekstremt grundige og brugt tre år på det forberedende analysearbejde. Så jeg er helt sikker på, at det er det rigtige, vi gør,” siger Tina Pedersen, der har gjort det godt som chef for Severin.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Jysk restaurant ryddede bordet ved Årets Kok og Årets Tjener 2024
17-03-2024
-
Få 10.000 kroner til styrkelse af den mentale sundhed på jobbet
15-03-2024
-
Hoteller og restauranter får lov til at afvise 1000-kronesedler ved små køb
15-03-2024
-
Sebastian er klar til at repræsentere Danmark til Bocuse d’Or Europe
15-03-2024
PRESSEKLIP
-
Foodora tester levering med drone i Sverige
15-03-2024
-
Tivoli slog atter egen omsætningsrekord i 2023
15-03-2024
-
Hilton køber lille boutiquehotelkæde for milliardsum
15-03-2024
-
Zleep Hotels skal have endnu et europæisk hotel
17-03-2024
-
Restaurant Bouillon finder ny direktør
15-03-2024
-
Ny kæmpe forlystelse i Tivoli
15-03-2024
-
Ny campingform udfordrer klassisk campingkultur
17-03-2024